12

Калоян

преди 2 години

КАКВО СЕ СЛУЧВА В НАШАТА ДЪРЖАВА? Какъв е тоя сатанизъм?

11

маргинал-майор Жаго

преди 2 години

Жаговщина е мотива

10

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли снимка на приятеля и? чист ***. Той е открил тялото, и с приятел което още веднъж доказва че е викнал приятеля да му е алиби. Той се е стреснал че са близнаци, освен това като го гледам не са от много умните. Нашите криманалисти са го гледали този филм и всичко ще се изясни много бързо.

9

Кух профил

преди 2 години

И да добавя. "Приятелят", явно при разпит казва "В деня на трагедията бях на работа". Той знае кога, значи и как е станало всичко. Сам се издава.

8

Кух профил

преди 2 години

Все пак малко мисъл трябва в тозе случай. Убиецът е приятелят. Цяла седмица мълчал и не се интересувал къде е бременната приятелка. Зящо не я е покровителствал, след като дъртия е посягал. Защо чак сега удобно насочва полицаите към пастрока. Може да се окаже, че двамата са комбина. И после, къде е майката, защо и къде е отишла и то точно в този момент?

7

Анонимен

преди 2 години

"Пастрокът й е посегнал на Мария и тя се е съпротивлявала. Това е моята теория." На базата на подобни фантазии ляга обвинението. Къде са неоспоримите доказателства? Професиите на следователя и на писателя-фантаст имат много общо. Лошите следователи "доказват" своите версии с удобни свидетелски предположения и обвиняват заподозряния с цел да приключат делото без главоболия за себе си.

6

Анонимен

преди 2 години

Цял живот съм на хероин наркоман и дори не съм си помислил за убийство.трябва да нямаш грам акъл.явно така си се раждат умопобъркани.такива не заслужават хляб и вода.трябва да се разтрелват и да се върне смъртната присъда в българия.трябва от по рано да се предодвратяват такива случаи докато е време.те хората са го усетили че не е добре.на психопатите си им личи от 10 километра говорат несвързано и са агресивни.

5

Анонимен

преди 2 години

До 3 - Ем виж, за това ся не, ама за много пари, ако тиизлъжат, акио някой ти накърн честта или та гледа лошо. . Нолманй й ся!! !

4

Анонимен

преди 2 години

До 5 - А ти що мислиш, че няма и такива? В България има между 100 - 150 убийства на година. Но знаеш ли какво също има? Над 1500 безследно изчезнали. Може да намерят 4 литра кръв изтекла, дупки от куршуми по стенйите, с тъкан по куршумите, ама се води "изчезнал". ,..

3

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да му направят, ще лежи две години и ще го пуснат за добро държание.

2

Анонимен

преди 2 години

Все пак ние живеем 30 40г след Сащ. Стъпка по стъпка всичко идеа и тук. Първо манията са пари, после разбитите семейства, сега вече по 2 брака, деца с който дойде, почнаха и убийства, чакам скоро серийните убийства също. Гледате там и знаете, какво идва тук.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Мотивите са на *** обладан от демони.На 17г. и бременна!!!Колко спойки трябва да са ти изгоряли в кухата тиккква, че да убиеш дете?!? Такива не са затвор, а за Белене, че поне да си заработва храната, която ще му плащаме.Иззз род !