21

no one

преди 2 години

Първо, гуверньора на БНБ е публична личност и по тази причина е длъжен да бъде по-деен в обществено пространство, особено по теми, свързани с отказа от левовата валута. Второ, не знам как точно по време на тази стабилност като управител на Уникредит Булбанк г-н Хампарцумян изнесе от страната цялата печалба на управляваната от него банка, а после напусна своя пост.

20

Пепи Илиев?

преди 2 години

Шутовете сигурно ще предложат Петър Илиев. Те отдавна му търсят работа. Министър или премиер не го огря. С всичко втасаха, та опряха до БНБ. И малкото, което не са счупили. Актуализация - няма, план за възстановяване - невнесен, кабинет - няма и няма изгледи да има, та защо да подхванат БНБ. Ако народът не се вразуми ни чака сурова зима, а и може години. Хак ну е. Работещо нещо счупихме да гоним михаля.

19

пияница мистик

преди 2 години

Бързат, как да не бързат. Първата и основна цел на комунистите е като дойдат на власт е да овладеят банките, за да ги източат. Помним при Орехчо как окрадоха КТБ. Сега искат да сложат в БНБ техен верен другар и комунист начело, че да отпуска необезпечени заеми на другарските фирми и по този начин да окрадат България ОТНОВО!

18

ББ

преди 2 години

майка ми е на 79 г....в 4 сутринта е на работа...без началници,баща ми почина на 86...преди три месеца...и до последните...работеше...за да храни...банкери искащи...пари от животите им,време е да минем и през това...какво произвеждат и къде продават ....милиардерите ни...усвоявщи животите на дедите ни,да се мре...никаква актуализация...боко ще им се разплати с по 50 лева...от дпс!!!...шок...или сте ни врагове...итн!!!

17

ББ

преди 2 години

итн...шок...пари...ако си ги заработиш!прекратете схемата...те едни гладни робуващи из европата ще платят!!!политика и власт...или Справедливост и Просперитет?

16

ББ

преди 2 години

мали...каква"новина"банкера иска още пари...ама нали продадохте животите на предците ни на скрап бре...вие еленски бутове и замъци...народа ни роби из европата,аз пък си викам...шок...безпаричие...да ви финансират...ограбилите ви бре...божков,пеевски,борисов,домувсчиеви...ковашки...боса...защо с парите на хората ще финансирате....престъпни...до кога...и кога резултати...поредният грабеж...итн...шок...или сте съучастници.....шок за да може хората да се замислят...да се запитат как така бре...

15

Анонимен

преди 2 години

Да, но има изобилие от нarли, aлчни банкери!

14

aaa

преди 2 години

Много добре казано.Един от малкото хора, които разбират какво се случва.

13

Чичо Пръчка

преди 2 години

Хрънц- Прънц отново е изказА. В Армения може би ще е по-добре да говори...

12

Анонимен

преди 2 години

Хампарцуца

11

Жоро

преди 2 години

На тоя ше му повярвам, когато чуя че арменец е върнал взети пари на заем от евреин, до тогава не.

10

someone

преди 2 години

много важно е да имаш биографията на даден човек тогава разбираш какви ти ги говори- в случая този е завършил за инженер-химик , но ми говори за компетентност, опит и решителност .... реално псевдо банкер и поставено лице.

9

Анонимен

преди 2 години

Този пък пак даде изкаже! Вече е смешен. Дали някой му вярва?

8

Асан

преди 2 години

И Тиквата беше незаменим ама го отсвирихме :)))

7

Така и

преди 2 години

If it ain't broken, don't fix it. Мантра на американския прагматизъм. Но може би целта е да бъде счупена системата на валутния борд. Иначе как ще приберем 100-те милиарда в банките.

6

Италиански Мафиот

преди 2 години

Тоз е от наще .От клана уникредитор. На който е дал пари тоя му липсват по няколко пръста ;) Наказателни лихви :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Ампарцумян открадна каквото можа и ше пали джапанките че талибаните и арменците не мелят брашно заедно

4

Непукист

преди 2 години

От химик финансови съвети не приемам

3

До 2,3

преди 2 години

Футбалерът и певицата сами са си свалили гащите...Я от лакомия,я от липса на мозъчни гънки...я от нещо друго...

2

Анонимен

преди 2 години

Той да обясни, защо превод от италианска банка до България е няколко пъти по-евтин, отколкото превод от българска банка в италианска, а не да дава акъл какво да правят политиците. Щото ако имахме политици на място, тоя отдавна щеше да търка наровете.