12

ДО Т.ШАК

преди 2 години

ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ!ДО 12 СЕПТЕМВРИ САМО БЮЛЕТИНИТЕ ЗА СТРАНАТА НЕ МОГАТ ДА ОТПЕЧАТАТ И ДА РАЗНЕСАТ МАШИНИТЕ ПО СЕКЦИИТЕ.НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ СЕ ОТПЕЧАТВАТ И ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ЗА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ?

11

Dinosaurus

преди 2 години

Я! Според доц. Киселова БСП са анти-статукво! Но пък не споменава ИБГНИ като такива! Майко мила, всички съвсем изперкаха, налудни*ав*стта на Зеления чорап е по-заразна от COVID!

10

Михов

преди 2 години

Каква конюнктура! Защо не се признае публично, че зеленият чорап е виновен за ситуацията в страната! Този *** трябва да изчезне изобщо от политическия хоризонт!

9

Анонимен

преди 2 години

На тая гребен трябна да и подорят

8

Наблюдател

преди 2 години

Ц цц ццц да го таковам златния ни Прецедент ! Я по добре тая патица да каже кой забърка тая каша !

7

Анонимен

преди 2 години

Чорапът е основния виновник за хаоса, който цари в България за момента. Мутрата с юмручето насъска всички пpocтаци в България срещу ГЕРБ и Бойко.

6

Анонимен

преди 2 години

Като се има предвид, че ИТН, ИМВ, БСП и ДБ се управляват от ДС, и че всички те работят за бетонирането на Радев, е нормално хората да виждат, че тези партии действат в негова полза и НАРОЧНО саботират съставянето на кабинет, въпреки неспирните приказки колко много искали да има такъв. Стигнаха онзи наш небезизвестен сънародник с неговото: "Много исках, ама нямах желание"

5

Американ

преди 2 години

Щом Плювнелиев може - всеки може.А Радев е супер - уреди "чегъртането"..

4

Анонимен

преди 2 години

Да си намери мъж/жена/куче или др..

3

Анонимен

преди 2 години

Доц. Киселова, защо си мислите,че го атакуват заради причини, които изредихте в интервюто и не допускате, че причината е една единствена:Чл. 110. Членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители.Нима хора, които се борят с беззаконието може да ги оставим така брутално да рушат Конституцията? Щом искат да сменят модела тези хора не трябва ли да са стриктно спазващи законите?Неконституционното назначение е факт.

2

Анонимен

преди 2 години

Доц. Киселова е била съветник по правни въпроси и секретар по правни въпроси при президента Плевнелиев.

1

Т.Шак

преди 2 години

12 септември ми се струва чудесна дата за нови избори.