20

...

преди 2 години

Защо се говори за "паднал", "превзет", "завзет", "окупиран" итн. град? Хората отвориха вратите широко и приветстваха талибаните. Това какво означава? Ами много просто, означава, че за тези хора талибаните не са враг. Оказва се че ги приветстват като освободители. Оказва се, че врага и окупатора са били САЩ и НАТО. И да ще избият всички които са помагали на врага. И тук след робството не сме се радвали на *** на османците, които са се облажили от робството на един народ, там защо да е друго

19

Анонимен

преди 2 години

Ако Турция пусне бежанците, с България е свършено, в най-добрия случай ще се превърне в гето на Европа, в най-лошия случай ще ни налазят като в Германия и Франция, където се въргалят навсякъде и от време на време просто избухват, от добри чувства и благодарност.

18

SS

преди 2 години

Как пък не съм отишал да пазя джендърите от ЕС ! Да ги таковат талибаните не ми пука.Пет пари не давам за тях. Превърнаха страната ни в морално бунище !

17

сащ

преди 2 години

защо занимавате хората с тези български уби.ц..като е много добър да стой там .нали пак ще се връща.

16

Анонимен

преди 2 години

и защо на американците да им пука за британците? Тия войни се водят за да поддържат армийте на англоговорящите колонизатори в бойна готовност, с бой с възглавници ярмия не се прави.

15

US Immigrant

преди 2 години

Четейки британската преса открих, че БоДжо и неговите съратници в Бритиш Парламента са освирепели от факта, че малоумния Байдън не ги е предупредил в аванс за изтеглянето. Всъщност са научили в последствие и е започнала евакуация. Като се знае, че британците са били постоянно на огневи позиции и са влизали в битки, номерът на Белия Дом е повече от шокиращ. Джо-то явно страда от непоправима повреда в 'централния биологичен процесор'.

14

US Immigrant

преди 2 години

Как няма да падне за броени часове, когато НИКОЙ с НИКОГО не се сражавал или отстрелвал. Талибан-терористите са се преселвали безпроблемно от град на град, докато окупират цялата държава. НЯМА данни и за убити чужди граждани, което изглежда в разрез с изявленията на някои запъртъци, търсещи убежище в капиталистическия Рай. Анти мигрантската вълна все повече набира сила и в Европа, САЩ, Канада и Австралия. Скоро мигрантското движение ще секне по понятни причини - квотата се е запълнила и КРАЙ.

13

Анонимен

преди 2 години

Фердинанд от едни талибани побягна за да попадне на българските талибани които управляват от 12 г

12

Анонимен

преди 2 години

Сега талибан да си там. Кеф ти къща, кеф ти жени, пари от банката взимаш с АК47, Виза и Мастеркард не ти трябват. Ядене, пиене и е бане на корем. Заслужаваше си 20 години да чакаш в пещерата.

11

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Амчи те тези по...зле от племето Яномамо в Амазония.Тридесет милиона държава с 300 хилядна армия...превзета от банда нехранимайковци...талибанчета..Еее,няма такава държава,жалко за народеца.

10

USA

преди 2 години

ТАЛИБАН НАЧИ КРАВАР НА АФГЪНИЗТАНСКИ НАЧИ !

9

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се разбира.нчадтният охранител евакуиран, но нали му е плащал охраняваният, а къде е той. Ако е останал в Афганистан, значи частната охрана е в самоотлъчка

8

Анонимен

преди 2 години

Щатите да страхливи, но манипулатори. Може би избягаха, за да създадат проблеми на Русия и Турция. Но това е коварна игра. Двете държави може да обединят силите си срещу талибаните

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ се правят на първа сила, но където и да отидат, все ги бият. Ходиха във Виетнам и малките виетнамци ги изгониха позорно. От Сирия избягаха. Сега бягат като ученички пред камиларите от пустинята.

6

Асан

преди 2 години

Тиквата и той падна от раз :)))

5

Анонимен

преди 2 години

"Чувствата са много, но със сигурност не и страх." Признай си че нацапахте гащите! Комплексарско е да се правиш на Рамбо.

4

SS

преди 2 години

Как ще спрем мигрантската вълна питам ? В Турция има милиони бежанци . Тръгнат ли ще ни опоскат като скакалци !

3

SS

преди 2 години

Или е имало някаква договорка,или военната некадърност е взела връх ? Да не може да се организира ефективна отбрана на столицата Кабул при наличието на толкова модерно оръжие ...? Срам ! Сега мигратска вълна.

2

House M.D.

преди 2 години

А О'Бозе почившия насила ли е пратен там или сам е изявил желание?

1

Анонимен

преди 2 години

Краварите , че се оакаха е ясно на всички, но излиза че има и договорка иначе как щяха все още да излитат и кацат самолети в Кабул, талибаните нямаше да дадат пиле да префръкне.