11

Аспарух

преди 2 години

Слаб е Закона и убийците си правят каквото си искат. Доживот без право на замяна!

10

Анонимен

преди 2 години

Сигурно детето е бременно от него и за да прикрие това го е удушил извергът.

9

Getto

преди 2 години

Жалките гербави хрантутници и тази тема са налазили. Нямат капка съвест.

8

Deutsch

преди 2 години

Трагедия!!!Загубата на дете немислимо , ужас!!!! Това е треска в сърцето за цял живот.Кой е виновен и защо в един момент е почти без значение. Но друго искам да попитам тук - къде е значимият вътрешен министър тук?!? Никакъв коментар или изявление.Или го бива само да вади дамажани с ракия от мазетата

7

Анонимен

преди 2 години

Виновна е "майката".Не може да си кара дъртините без либовник.Вместо да се радва на щерка и внуци,ще търси нов оправяч,дей...а!

6

анонимна

преди 2 години

Всеки знае, че убийците са основно мъже, също и този женомразец тук. Плещи глупости, то да не би някой изобщо ще му обърне внимание освен в анонимен форум!? А на умниците, дето веднага ще кажат, че жените ги убивали психически, отговарям - ами и мъжете да убиват така, и най-вече защо стоят при подобни жени? Нали главният аргумент е щом жените стояли при насилниците, си заслужили смъртта?

5

анонимен

преди 2 години

Тук един защитник на убиеца е за лечение именно той, а не убиеца. Да си направи справка кой убива около десет пъти по-често, вкл. и мъже, и деца, и жени - ще се изненада доста неприятно........Явно никоя не му пуска?

4

Анонимен

преди 2 години

В Бг няма провъсидие, тук правото е на престъпниците. Не си ли оправим цялата правосъдна система, престъпниците ще се вихрят.

3

Случаен минувач

преди 2 години

Забравихте ли красивата 30-годишна жена от Русе, изнасилена и после убита? Убиецът успя да избяга чак в Германия. Немската полиция го хвана. Забравихте ли красивата Вероника от Велико Търново, изнасилена и убита преди 5 години? Аз не съм забравил. Циrаните имат голям сексуален нагон, това всеки го знае. Това е положението.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен5Да, добре, ама е очевадно че е от електората на Винету. Те така действат, като него - първобитно и неадекватно.

1

Асан

преди 2 години

Тоз ли е Йовчо на фотото :)))