50

Шаши

преди 2 години

По нейно време, пенсионерите намаляха значително и без Ковид.

49

Шмайзер

преди 2 години

Това направиха "протестиращите" от миналата година - да изпълзят стари, провалени муцуни като Виткова, Жан, Дончева и други и да ни поучават. Айде на следващите избори малко набръчкайте мозъчната кoра!

48

ПроСоТо

преди 2 години

И тази излезе от нафталина като шефа си Жан Виденов! Докторите искаха да я линчуват навремето, когато беше министър на здравеопазването! Слаба памет имат българите...

47

до 46

преди 2 години

Ти откога разправяш и тук, и в таксито, но понеже не си се доказал на обществото и не си обществена личност, никой не те знае. Съдба!

46

Анонимен

преди 2 години

Е как целия свят спазва мерки само в България били по желание. Дай солените глоби и ще се научат. В австрия съм , едно кафе не можеш да седнеш да изпиеш, навсякъде пропуск с ваксин пас. Тука , молби, убеждаване...

45

Анонимен

преди 2 години

Това бабе откри хамерика. Аз откога пиша да се затворят границите да се спрът полетите и да не се допуска струпване на хора на едно място. Всички се правят на глухи слепи и нито виждат нито чуват. Разбраха че ваксината не пази от заразяване и от предаване на заразата и пак търчаха у гръчко. Ето га резултата за който ви казвах че ще се случи. Това е само началото ще вдите след два месеца какво чудо ще настане когато тепературите се сринат.

44

Кал-Ел

преди 2 години

Ако си измислите 1 милион болни чрез фалшивите тестове, какви ще са мерките?

43

ПроСоТо

преди 2 години

И НЕ,НЯМА "четвърта вЪлна"!!!!!!!!!!!!...Тия ДРЪНКАНИЦИ се използват от лица,ПРЯКО ЗАИНТЕСОВАНИ да има страх,паника сред населението,и...ВАСКИНАЦИЯ БРЕ!!

42

ПроСоТо

преди 2 години

ама много са ядосвам,нема майтап!Защо?..Много просто:-.Гледам всеки ден парковете пълни със ЗДРАВИ ,весели,жизнерадостни деца ,майки,баби и дядовци,..а от друга страна КОШМАРА,който се опитват да ни НАЛОЖАТ !!!....Епидемии СМЕ ПРЕЖИВЯЛИ много пъти,но НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА ТЕЖКО АТАКУВАНИ от ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ лица!!!..

41

До 38

преди 2 години

Ми да се ваксинираме бе! Само че с какво? Ако беше прочел внимателно статията, щеше да разбереш това, което е ясно за всички учени - че нищо не е ясно, докато не минат 5 г. за тестовия период. Никога до сега не е имало ваксини, пуснати толкова набързо и с неизяснено действие относно защита, странични действия и най-вече дългосрочни последици. Моите ваксини още от бебе са еднодозови и реимунизация след години. За тия още боб и карти хвърлят.

40

Д-Р ДРЕ

преди 2 години

ТОВА , ПЪК НЕДОРАЗУМЕНИЕ , ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИ ???

39

Анонимен

преди 2 години

Към всичко това трябва да прибавим търговските войни, лобирането кой тип ваксини да бъдат вкарани в България - всичко това създава хаос.Това е умна приказка, а не че всички са прости според разни професори.....Ако още в началото се бяха вкарали и други ваксини, освен най-евтината и ако се беше разяснило правилно, че при проява на някакви по-опасни странични ефекти, може да се разчита на оказване на лечение, а не сами да се оправяме със собствени средства.

38

Анонимен

преди 2 години

За да елиминиране пандемията трябва 90% от цялото население, включително децата да се ваксинират. Изчислиха го в Европа. Иначе -безкрайна агония.

37

Анонимен

преди 2 години

Мъдрувайте още мерки, тя Европа се ваксинира. Пак ще сме на първо място по смъртност . Неграмотните антиваксъри повтарят като папагали лъжите на руските *** .

36

Vute

преди 2 години

''Друг проблем, който стои висящ, е, че в някои страни вече е взето решението да се имунизират децата между 12 и 18 години.'' Какъв проблем е това бе госпожа?Това трябва да е незаконно,докато не се одобрят ваксините официялно.'

35

?!?

преди 2 години

Тия просто нямате сила да направят каквото и да е било от страха от протести. Мерките доколкото ги има са неизпълними и няма методика за контрол. Как сервитьорка ще ти иска здравен сертификат та каква е тя? Безсилие което ще коства живота на много хора.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами да - според Виткова откъде накъде хората ще си почиват? Бой и работа до дупка и заключени в къщи и тогава измисления и вирус ще миряса явно? Или и вируса е на щат като продажните медици?

33

Анонимен

преди 2 години

Вече и хард феновете на ваксинацията започнаха да се усещат как се е@@@ат с тях. Още по-малко ще кандисат за 3-доза; събуждат се.

32

!

преди 2 години

Не един и двама се прибраха от прехвалена Англия, където друг *** е начело на държавата и търсеше стадния имунитет....Късно се усетиха....това, че ти не си разбрал, че Англия пострада най-тежко от пандемията си е лично твой проблем....или по-скоро егоизъм.

31

До !

преди 2 години

А на серсеми като тебе изобщо не трябва да се дава дума. Не съм стоял заклюпрн ***, През цялото време не съм спирал работ. Да се прибера в България да се защитя, ха ха ха ха, от кое да св защитя. Дето измираха хората по улиците ли. Мало умник