10

vlady

преди 2 години

До nikЗа Татин Ники е така, но не се виждат читави алтернативи на Божиков и Неделев - полеви играчи просто няма.

9

nik

преди 2 години

Добре де, Божиков е един доказан дръвник, Татювото на всички ни е ясно, че и за *** за зеле не става, Неделев е извън всякаква форма в момента и смисъл да го викаш няма никакъв.

8

vlady

преди 2 години

До ИванОсвен Татин Ники останалите не са лош избор предвид наличния материал.

7

vlady

преди 2 години

Наумов и Георгиев са класни вратари, Пиргов като цяло не ги превъзхожда. Силата му са дузпите, но в световните квалификации надали ще има много такива за спасяване. Все пак наистина би могъл да е трети вратар вместо Татин Ники

6

vlady

преди 2 години

До ДжоЛанДимитър Илиев е класен нападател, двамата полузащитници от Локо Пловдив нямат по-добри алтернативи. Отборът е на последното място по други причини.

5

ДжоЛан

преди 2 години

маса футболисти от Локо Пловдив...а пък те са на дъното на класирането, с три загуби от 4 мача и един равен. В страшна форма са сигурно. Важното е заплатката на селекционера и антуража да върви.

4

Иван

преди 2 години

Тия и аз мога да ги извикам ! За какво е тоя Жадното, да взима 20 бона заплата ?

3

Мр. Мускул

преди 2 години

Пиргов е с класи над татиното Ники, ама няма да види национал дотато тез *** не бъдат изчегъртани от властта във футбола...

2

Анонимен

преди 2 години

охо гугутки

1

vlady

преди 2 години

Татин Ники няма място в националния отбор, като минимум трябва да не стъпва на терена. Наумов и Георгиев са класни вратари, читави полеви играчи така или иначе няма.