118

...

преди 2 години

При Аллах ще идат.

117

Правда

преди 2 години

Принципите за правилен морален избор са дадени в Божието Слово Библията-според Божи закон Неговите хора трябва да обичат ближните си както себе си. да говорят истина да вършат милост и правда,както искат да се отнасят към тях.Но има разлика между бежанците,жертви на терор и престъпните ислямски терористи вършещи противозаконна инвазия с цел ограбване,геноцид,асимилация на всички немюсулмани. затова ислямисти да се приемат само от мюсулмански страни, освен ако писмено не декларират че не са!

116

Идеалист

преди 2 години

Как къде, при създателите си в любимия САЩ!

115

Анонимен

преди 2 години

Кеф им Иран, кеф им Саудитска Арабия, Катар и един КУП богати арабски държави. Хайде стига с тази Европа, аз да не работя за да издържам разни талибани!!

114

Анонимен

преди 2 години

По метода на изклчючването излиза, че ние ще си ги гледаме...

113

Анонимен

преди 2 години

може да приемем - жени, немюсюлманки, образовани и квалифицирани т.е. да нямат общо с инжИнерите на меркел отпреди няколко години.

112

САЩ

преди 2 години

трябва да си ги приемат бежанците от Афганистан, все пак нали те са работили за тях.

111

Анонимен

преди 2 години

Да ходят в София.

110

Анонимен

преди 2 години

Канада вече е тотален сбирщайн.

109

Анонимен

преди 2 години

Талибаните с право прочистват държавата от тези нищоправци, свикнали 10-15 години да живеят на американската хранилка и работа за един лев не са свършили за да подпомогнат възстановяването на Афганистан. Същите като нашите НПО-та -майка си продават за парите на чичко Шоро$

108

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 133ИМЕННО. Помните ли как именно на летището във Виена нашия министър-председател го накараха да се събуе по чорапи? Хем това беше Сакскобурготски, т.е. не просто премиер, но истински цар. А сега всяка крacтава талибанска маймyна може да влезе безпрепятствено в Европа, прегазвайки държавните граници, щото имала "човешки права" !!! Затова още на границите - с кapтечници - и направо в талибанския рай !!!

107

Дидо

преди 2 години

В с. Енево Шуменско.Там има един аланджия бай Иван-автоджамбазина. Така хубаво ще си пастнат с афганистанците,че кола непродадена няма да остане.

106

Анонимен

преди 2 години

Само терористи пристигат- нали гледате кадри от пристигането им- една жена няма да не е с фередже , иначе това били прогресивната прослойка от авганското общество. И бай ти Ганьиу смъкнал антерииката па сложил сюртука, а тези и толкова не са мръднали.

105

Анонимен

преди 2 години

Нали са Мюсулмани, да потърсят убежище в Богатите Ислямски Държави Монархии! Помните ли "бежанците" залели Европа как изхвърляха бутилираната вода и опакованата храна със знака на Червения кръст??? Защо тогава търсят спасение при "неверниците"??? Май накрая ще стане "Храни к.уче да те лае".

104

Анонимен

преди 2 години

"Къде ще отидат бежанците, след като голяма част от страните не ги искат?".......................Това изобщо не ме интересува.

103

коптор

преди 2 години

Да си останат там в иалямския свят ,къде се напъват при неверниците!

102

Анонимен

преди 2 години

Да идат в световния океан на някой необитаем остров. То ние не можем да си оправим държавата, откак уж сме освободени от турско, та тях да оправяме. Бежанците да се разпределят по необитаеми острови, за да ги обитават.

101

Анонимен

преди 2 години

Ами в ислямските държави покрай тях, къде другаде?! Европа не ги била искала? Нали я мразят и идват с претенции за живота който водим и защо жените и дъщерите ни не са облечени като чучела? Възползват се от милосърдието на християните, но ако на тях не им пука за семействата им, тука ако пипнат нечие семейство, ще нарушим не 10, ами 110 божий заповеди. Дреме ми на г*за къде ще ходят!

100

Анонимен

преди 2 години

Не е прблем тук място имаме, може дори да си заселим няколко хилямди бешенци, ОБАЧЕ нека бъдат:- нерелигиозни или атеисти;- семейства с деца (жените без бурки, децата посещаващи училище);- самотни жени с деца (най-застрашените);- жени с професия, която вече няма да им бъде позволено да упражняват (учители, лекари);- хора работели за предишното правителство; - хора с поне средно образование;- хора с трудов стаж;- хора готови дасе интегрират;

99

Пацо Шнорхела

преди 2 години

Ще идат в Канада на гости на Жонтра Волта който ама хич да не си и помислите, че е канадец