190

Христо Христов

преди 2 години

До 209Ами като няваш, как да плащаш? А нямаше заради прехода на Луканов - с ЕООДта, пирамиди и куфарчета... и приватизацията на лучников и фифилота.

189

ББ

преди 2 години

ако нямаш съзнание,ако си алчно...продало народа си като...костов,тоя престъпник ни върна в...ада...и ни е морален ментор...това е нелепо...врме е за ...Вятър ечи...Братя...или ще ни погубят...безумците!!!

188

До 42

преди 2 години

Ами ако беше учил щеше да знаеш. Петрол и машини се търгуват в долари, като ги нямаш всичко спира.

187

Анонимен

преди 2 години

Олигархията и мафията, влияе ной-много на ДБ/БСП/ДС, към които е съпричастен Иван Костов.

186

Таткото на

преди 2 години

криминалната приватизация и родилите се от нея олигарси ни ръси мозък от екрана.Трябва да го слушаме,той най-добре разбира от задкулисни мафиотски действия и операции.Но щом е изпълзял от луксозната си бърлога,значи нещо не е наред,не върви по план.Роденото от него дете ДБ се оказа хилаво и болнаво,нищо че зад него са струпани милиарди и че щурмоваците му са в служебния кабинет.Е,ще поплачем за него и предстоящата му скоропостижна му кончина.

185

42

преди 2 години

До 209И какво общо имат външните дългове с обезценката на валута.Те и Щатите имат хипер дългове, ама като гледам долара не е станал 1ст.

184

Анонимен

преди 2 години

Зад силната обезценка на лева стои некадърното управление на Жан Виденов и факта, че България спря да си плаща вноските по заемите към външни кредитори, гласувано от същото правителство на Жан Виденов. Спряха да ни дават заеми, което доведе до търсене на долари.

183

42

преди 2 години

До 207Отдавна стана ясно, че зад силната обезценка на лева от 1997г. стои спекулантът Сорос, който си осигури послушна на глобалистите политическа система у нас.

182

До 193

преди 2 години

Родителите ми бяха държавни служители и действието се развиваше в София.

181

До Мистър 10%

преди 2 години

1. В класация на БАН за най успешните МП на България, Костов е на 10- то място и на 1-во от 89-та до днес2. Найстина ли мислиш, че активите на фалирала държава са стрували 120 милиарда3. Не Луканов свали Виденов, а народът който се вдигна през зимата на 97-*** с 5 долара заплата на месец.

180

Цола Драгойчева

преди 2 години

До Христо Христов/ Ристе, баба, провери кога убиха Луканов и кога падна Виденов! Няма да е лошо да кажеш кога се продаде втората ни рафинерия- "Плама " Плевен, през коя година и на кого! Ще ти дам жокер- не е Костов! Един съвет-намали бояришника! Наздраве!

179

S

преди 2 години

A до неговата партия кой беше. Май с сещам за един от САЩ.

178

no one

преди 2 години

Няма да се оправят нещата, докато не бъдат разкрити връзките с международни наркокартели и не бъда наложена наказателна отговорност.

177

Биволъ

преди 2 години

Стига с тези милиарди потънали в чекмеджета на Бойко. Тези басни вече ги разказахте на просите хора. Въпросът е защо се сринахме сега. Защото обслужихте червената хунта и изгладнелите им олигарси. С ГЕРБ вървяхме напред и нагоре,с Радев назад и надолу. Не можете да осигурите пари за медиците. Къде е НАП,къде са ви митниците. Крадете ненаяли се червени кхмери.

176

Анонимен

преди 2 години

Стига с този "Бойко"!Свърши се вече и никога да не се връща.Милиарди потънаха в чекмеджета и джобове за 11г. а резултата е видим-нищо няма.

175

Биволъ

преди 2 години

Бойко организира държавния апарат и бяха максимално използвани фондовете за строителство каквото България не помни(може би при Стамболов). Тези Радеви утрепани партии даже законите не познават и нарушават Конституцията та ще чакаме благоденствие ама друг път.

174

Разводачев

преди 2 години

Ситуацията е като караул в армията. Президентс иска да е Началник на караула и да спи непробудно по цял ден. С ролята на разводача по постове се дава на мандатоносителя, който ще развежда и довежда до караулното на отчет всички караулни(часови), като цялата отговорност за всички и всичко носи разводача ползван като изтривалка, а часовите министри ще си събират сребрениците само докато са на пост (Министри) а вечер ще играят карти, а разводача и един от тях ще обират калая на вратата (брифингите)

173

ФАКТ !

преди 2 години

До АнонименКогато Жан Виденов смяташе да въведе валутния борд, крадецът Костов беше против !

172

Мистър 10%

преди 2 години

Така наречените олигарси се появиха по времето на Иван Костов в следствие на масовата приватизация!Баневи, Арабаджиеви, Домусчиеви - всички тръгнаха с приватизационни фондове по времето на Костов!Договори, сключени с престъпни за България клаузи и незащитаващи интересите на работниците и народа!България имаше активи за над 120 млрд. долара, а получените пари от цялостната приватизация в България са 10,8 млрд долара - т.е. над 10 пъти по-малко!Костов е най-големият престъпник в историята!

171

до 192

преди 2 години

Би ли ни споделил къде и какво са работили членовете на семейството ти по времето на Жан Виденов?Както и къде и как си се редил по 10 часа за храна?