6

Анонимен

преди 2 години

Българина без това няма навика да ходи по екзотични дестинации. За разлика от западняците, дето нямат никакви проблеми, защото не си напрягат мозъчните клетки и правителствата им мислят вместо тях, българите предпочитат качествената почивка в природата.

5

Анонимен

преди 2 години

Българинът е ***, няма пари, но на море ще ходи на квартира при някоя баба и храна от маркета. После разправя на всички как бил отишъл на Слънчака.

4

Анонимен

преди 2 години

То затова и скочиха болните по морето ни Бай *** си иска плажа и сандвичи ,а ваксина не желае много е чел и е много компетентен разбира от футбол от политика всеки втори е лекар.бгморието развъдник на ковид и еширихия коли.

3

Анонимен

преди 2 години

Не е заради "пандемията", а заради забраните по границите.

2

Балкан Турист

преди 2 години

В Албена е пълно основно с руснаци, румънци и българи. В аквапарка е пълно, няма свободен шезлонг особенно уйкенда, цените са си е**** ********, входа е 40лв на човек, паркинга в Албена е 10лв, един бургер в аквапарка е 10лв, добре че тоалетните са безплатни, но са само на едно място в целия парк, предпочитам да пусна кранчето в басейна, отколкото да го прекосявам за да се правя на културен, така или иначе няма оцветяващи химикали.

1

Джо

преди 2 години

И тва им е много, като не са ваксинирани