31

Анонимен

преди 2 години

Когато Англия стане един голям затвор ще има работна ръка без пари.Дали пък не правят тестове сега?Добре дошли в свет на Оруел!

30

Анонимен

преди 2 години

Ами то,не може само айти спешълисти,да щракат по копчета и екранчета.Но скоро и ягодовите полета ще са вируални,така че...

29

Анонимен

преди 2 години

До 28, кафето и бирата са безплатни,щото не са кафе и бира.Напитки за роби.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво дават в ръцете на затворници!?Обикновените хора,също всъщност концлагеристи,ще се обслужват от затворници,само и само да не се заплаща достойно,за да печели крупния капитал.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе скоро и дупе ще дадат те, ама още им е голям фасона.

26

Анонимен

преди 2 години

И още...Кафето и бирата са безплатни. Бензина им е почти без пари. Ток, вода, газ също (даже вместо инкасатор им раздават слаткиши. Някой трябва да минава по навик).За следващия сезон даже се говори и наеми да няма.

25

До 19

преди 2 години

Говорите на хора, които никога не са излизали от чатарниците и гълтат инфо от нета, като фитки, топли л@**а. Англия, и изобщо ЮКей имат най-здравата социална система. Всеки, който иска да работи - работи, плаща си данъците, медицинската помощ е безплатна, навършилите 60 години пътуват без пари, стоматологичната помощ също е на ниво и безплатна, разни очила, контактни лещи, лекарства - безплатни, всички медицински тестове -също и т.н. В България само могат да мечтаят за нещо подобно.

24

London Live Viewer

преди 2 години

Баф мааму. Живея в Лондон от 20 години и най-редовно пазарувам от супермаркетите. Такова чудо, като това на снимката, не съм попадал и НИКОЙ от моите комшии, приятели и познати НЕ е виждал. Нито ТЕСКО, нито АСДА, нито Сейнсбъри, нито Маркс & Спенсър, нито Айслънд, нито Морисън, нито Уейтроуз, нито която и да е верига се е дънила някога, като по времето на Живков, когато хората питаха: "ще докарат ли агнешко за Гергьовден, или бира, лимонада и т.н. Така че, моля, без фейк сензации.

23

До J #16

преди 2 години

Аз съм тук от 12 години, и си е напълно вярно. Рафтовете са точно като при комунизма.Наредена една и съща стока за да изглеждат пълни. Месото е само тукашно. Няма вече испанско, португалско и т.н. Хляба скача за 2-ри път тази година. Да не говорим за другите магазини, като мебелите например. И това май ще е само началото

22

Емиии...

преди 2 години

Да вкарват повече хора в затвора, та да има работници за тях. Аз така я виждам работата...

21

Анонимен

преди 2 години

Ами внесете си пакистанци и афганистанци, щом не искате българи да ви работят.

20

Анонимен

преди 2 години

Хаха. изгонихте источноевропейците и сега се нядявайте бандитите да ви берат ягодите. От англичаните по-мързеливи са само ромите.

19

До 19

преди 2 години

Абе социална система на страна дето векове е ошушквала половин свят и робската система е била основно перо за забогатяване ....!... Хич не ми я хвали. На всичкото отгоре въпреки всичкото им кърваво богатство 20% /по официални данни/ живеят под прага на бедността.Ама за *** все му окото в чуждия двор

18

До 6 и 5

преди 2 години

Ами вие говорите глупости и даже не си четете и вестниците , щоно това и там го пише На много места рафтовете за вякои стоки са празни , а за минерална вода вчера имаше опашка. В Лондон от седмица минералната вода от повече от 500гр я няма

17

до 10

преди 2 години

Българските пенсионери са бедни,защото ни строиха комунизма, британците нямат нищо общо с това. не злобейте против тях, защото те си имат много добра социална система,а където стъпи комунистически ботуш, трева не никне.

16

Пецата

преди 2 години

На тях пък щото им се работи, те намерили кого да вземат , *** вече няма, технологиите и интернет позволиха на много хора да изкарват пари самостоятелно, робството свършва, но пандемията е точно за това направена едно от нещата е да ни върне на гадна работа

15

Ясновидец

преди 2 години

Англия извън ЕС само надолу ще върви и съюза им ще се разпадне като Югославия, нще загуби статута си на велика сила, а на кралицата ще турят буркa. Кмета на Лъндън вече е паки, скоро всички кметове ще са пакита. Англия колонизира Паки, а сега Паки колонизира Англия.

14

До 14

преди 2 години

Объркал до се не храни, а имитиращи продукти. Разликата е голяма.

13

Анонимен

преди 2 години

Въртят сучат, все целта е евтина работна ръка, сега явно освен недостиг искат още давфигнст печалбите и на затворници пак отидоха смятай, какво чудо е тва. Да видим следващата стъпка, доброволци явно. :)

12

Смешник

преди 2 години

Абе в ук рафтовете са доста отрупани изобилие от храни някой вериги са с доста ниски цени .