11

Деменция

преди 2 години

Къде му е акъла на бащата, че не си го е сложил у жоба, на обичайното му място. Как може да излиза без типичното си оръжие за самозащита. Че то мое и на лоши ора да попадне. Влязъл някъде да си набере нещо и те го собственикът неканен пристига.

10

Една

преди 2 години

До "Петко". Вземи ходи на психиатър, доде е време, че щом ти се привиждат феминистки във всяка една жена и в това число - 7 годишно момиче, начи яко си изплискал лигена. И недей я отваряй много тая уста, че ке вземе и ти да имаш щерка, пак ше поговорим тогаз.Познавам един такъв "талибанин" кат теб, вече с 2 щерки, и косъм да падне от главиците им не дава сега.Тихо, тихо да не те чуе живота, че такива като теб обича. Че има една приказка - предпочитах, предполагах, а то представи си!

9

Анонимен

преди 2 години

Братчето и сестрипето са играли на Политическа Дискусия. Момипенцето е заявило, че ГЕРБ са единствената алтернатива на България, а момченцето в ролята на яростен привърженик на БСП и Фигуранта Румен Радев, е хванало ножа и е изложило своите аргументи - характерна проява на червераст, шумкароид и мандраджия!

8

Анонимен

преди 2 години

С ножове си играят едно племе. Като порастнат, беше не си играят, ползват го.

7

Петко

преди 2 години

Браво! Те това е алфа-мъжкар, православен християнин и патриот. От малък мачка феминистките. Ще стане голям човек от него.

6

Анонимен

преди 2 години

Сандокан тренира скоро да е баро патрон у маалата!

5

Анонимен

преди 2 години

"не са ФИЛТРИРАЛИ този нож измежду играчките им"=============== Ножът можеш да филтрираш. По-трудно е с агресивно-дивите филми и видео-игри.

4

Ммм

преди 2 години

Това е човека.

3

до 3

преди 2 години

Определено е по-добро от безвремието на Борисоff.

2

кескьосе

преди 2 години

За това фигуранта ли е виновен?

1

Анонимен

преди 2 години

Жуунгла баате! Интеграция и естествен подбор...