Снимка: БГНЕС

7-годишно момиченце е намушкано с нож от 5-годишния си брат по време на игра. Инцидентът е станал в събота малко преди 19 часа в село Узунджово, съобщиха от полицията.

Случката се разиграла пред очите на майката на децата. Момченцето взело сгъваемо ножче, което е било оставено на масата. После проболо сестричката си в областта на корема.

Още по темата
Незабавно момиченцето е откарано в болница. Медиците установили, че то има порезна рана с дълбочина 4 см. Ножът е проникнал в коремната кухина.

Детето е контактно, без опасност за живота. Работата по случая продължава.

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 месеца

До Една Няма как да създаде две щерки с неговото миниатюрно чучурле, ако коментар 9 е писан от форумния женомразец.. Затова е толкова злобен спрямо жените. Но е възможно Петко на шега да го имитира.

12

Деменция

преди 8 месеца

Къде му е акъла на бащата, че не си го е сложил у жоба, на обичайното му място. Как може да излиза без типичното си оръжие за самозащита. Че то мое и на лоши ора да попадне. Влязъл някъде да си набере нещо и те го собственикът неканен пристига.

11

Една

преди 8 месеца

До "Петко". Вземи ходи на психиатър, доде е време, че щом ти се привиждат феминистки във всяка една жена и в това число - 7 годишно момиче, начи яко си изплискал лигена. И недей я отваряй много тая уста, че ке вземе и ти да имаш щерка, пак ше поговорим тогаз.Познавам един такъв "талибанин" кат теб, вече с 2 щерки, и косъм да падне от главиците им не дава сега.Тихо, тихо да не те чуе живота, че такива като теб обича. Че има една приказка - предпочитах, предполагах, а то представи си!