18

Анонимен

преди 2 години

И пак гласувайте за чалгата, за да ни говорят пак ето така- ....ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ГЕРБ...ТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА...да напомним че за тях са гласували 642 165 БГ граждани, а техният лидер ще ни говори през Фейса- до сега сме нямали ето такива, а какви велики бяха техните заявки.

17

145

преди 2 години

Тези наши избранници им харесва да си играят на избери с парите на народа,ако имат малко съвест,да си платят изборите за тяхна сметка

16

Ммм

преди 2 години

Някой се напълни с пари покрай тия избори.

15

Стига бе

преди 2 години

Деса да казва резултата и *** да го разпореди на неговата ЦИК. СТИГА МЪКА

14

Анонимен

преди 2 години

Народа мизерства те власт , заплати и избори им в главите.

13

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта са му широки пръстите - това някакви милиони, не го вълнуват него. Декември пак избори!

12

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА КАК ДА СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ АКО НЕ СА НАСРОЧЕНИ!!! АКО В ПЕТЪК ПАРТИЯТА ВЪРНЕ МАНДАТА ,СЕ РАЗПУСКА ПАРЛАМЕНТА НЕЗАБАВНО! А САМО ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ ДА НАСРОЧИ ДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РАДЕФ АВТОМАТИЧНО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ 6 МЕСЕЦА ДОПЪЛНИТЕЛНО ДО НОВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ДО НАСРОЧВАНЕТО ОТ НЕГО НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ!

11

Политици

преди 2 години

Нашите политици (Слави) доказаха, че не се интересуват от харченето на милиони. Явно сме много богата държава. За пенсионерите няма по 50 ле. но да си играят на "тука има, тука нема" и да седържат като деца от детска градина и да се харчи за избори, пари има. До кога? На следващите трябва да им аправителство. Германците се споразумяха и направиха широка коалиция и пестят пари, ние не. Отделно, че малините много вдигат цената. И бюлетини си печатаме.... Абе мани...

10

ФИГУРАНТ

преди 2 години

както предлага някакъв по-преди няма даже нужда да глаДуваме всички за радев, а НАПРАВО ДА СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПУТИН

9

КОГА ЩЕ ОПРАВЯТ

преди 2 години

Машините за гласуване да бъдат ПО МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ и НАПРАВЕНИ КАКТО ТРЯБВА??? Трябва да са по-надеждни и компактни и с по-добър графичен интерфейс. Да има звуков и светлинен сигнал, да има подходящи символи и цветове за хора с затруднено зрение.

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва а сте много умни ако пак отидете да гласувате за мутри олигарси и сеяндури. От първите избори в начабото на 90-те години когато гласувах за безпартиините а те се оказаха партиици несъм стъпил да гласувам. За кои да гласувам. За сеяндури или за мутри или пък за олигарси айдуци. Не за такива не гласувам а и не само аз много сме. Сами виждате че едвам общият сбор на гласували достита 30 процента. Къде сме другите 70 процента няма ни защото не сме балаурници.

7

Анонимен

преди 2 години

Избори докато ДБ не дойде на власт и не фалира държавата!

6

Анонимен

преди 2 години

До 4,Кви лаптопи, кви пенсии, избори до дупка! Не разбрахте ли, че логика в думите на нашите политици няма! Няма и да има! За тях да излезеш и да се запънеш като магаре на мост е най-висшото нещо в политиката.

5

Анонимен

преди 2 години

Да кажат партиите и президента какво смятат. Нямам намерение да гласувам за партия/ президент, които смятат просто да прахосат едни 60 млн. И още по-нелепото, в тоя случай, да гласувам три седмици подред?!

4

Анонимен

преди 2 години

Лаптопите са най - важни, ааа и космонавт македонец... Ясно докъде ви стига мозъка!

3

Още по-добре

преди 2 години

3 в 1. Ако сме отговорни и гласуваме всички за Радев, ще спестим 40 милиона на държавата, с които могат да се закупят лаптопи за всички деца.

2

Анонимен

преди 2 години

Парламентарините избори с машини, а президентските с бюлетини . това е решението на избори 2 в 1

1

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Най-късната възможна дата за първи тур на президентските избори е 14 ноември. Парламентарните ще бъдат преди или след това, според интереса на Радев.