31

Анонимен

преди 2 години

Какво правителство, какъв кеф??? Преписвачът-крадец на интелектуална собственост, който се моли да спрат да го укоряват, щото било минало давност престъплението му - кандидат за министър на вътрешните работи представен от ИТН???? И как да бъде иначе като крадецът Слави, който преписа шоуто на Тошко Колев оглавява партията на друсащите се в ориенталски ритми. Ох кючек, ох кефффф!!!!

30

дудуче мамино

преди 2 години

А бе Иво...а бе Миртчев....от всяка пръчкаСВИРКАне става!!!

29

дудуче мамино

преди 2 години

А бе Иво...а бе Мирчев...от всяка пръчка *** не става!!!

28

пълни тъпотии

преди 2 години

А имат ли кандидати за ТОЯГАТА...защото морковът вече е изяден!!!!

27

Иво Мирчев

преди 2 години

ДА ЗАГРОБИМ БЪЛГАРИЯ....това е мотото на нашите кандидати за всичко!

26

Дъ Бъ

преди 2 години

Имаме кандидати за всичко....най вече за мениджъри на тоалетни!

25

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

Тоя или е многоТЪПили е многоДЕБИЛ!!!!

24

Зозо

преди 2 години

До arsenalfc Хляба и сега е 1 евро :))))))))))))))))))))))))))))))

23

arsenalfc

преди 2 години

Ще приемем еврото, но повечето хората та даже и в държавни инститиции работят или за минимална или 100лв над това. Реално при еврото ще работят за 300 ойро на месец при цена 1 евро за хляб. Глад ще има глад.

22

Анонимен

преди 2 години

Ивайло Мирчев да се погледне в огледалото - прекалил е с кюфтетата!

21

Анонимен

преди 2 години

Поредния слух в публичното пространство - ИТН искали забавяне на влизането в еврозоната. Хайде сега не гласувайте за тях от страх. Тея не разбраха - МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ! Дайте програма, дайте проект за кабинет, вашите тънки сметки не ме интересуват! ИТН си казаха позицията, кажете и вашата, да не усетите моята дълга тежка ръка!

20

Анонимен

преди 2 години

За ДБ и Мая ще е най.добре за ореват орталъка че няма постове, обаче ИТН ако обича все пак да гласува за техен кабинет. Няма как да стане и да си го набият у главите.

19

Анонимен

преди 2 години

ти какъв *** си...

18

Слаби сценаристи

преди 2 години

До Анонимен 20: "по принцип ДБ не са съгласни с никоя кандидатура която не е от техните редици и одобрена от Прокопиев". Това си е твоя интерпретация. Всеки има право на интерпретации, но не и на преиначаване на фактите. А факт е, че нито ДБ, нито БСП или ИБГНИ предлагаха свои хора за министри. Но да се слага на масата един състав с очевидно неподходящи хора в него без предварителни разговори, това нямаше как да мине. Не се прави така. ИТН имат време да се коригират, иначе ще вървим на избори.

17

Слаби сценаристи

преди 2 години

До Анонимен 15: Проблема е в Слави и сценаристите му. Това, че ДБ не бяха съгласни с някои от предложените министри е нещо, на което те имат право, ако се очаква от тях подкрепа. Как да подкрепиш някого, който очевидно няма нито образование, нито стаж за тази длъжност. Но ДБ свои хора все пак не предлагаха. На Слави и сценаристите му им липсва елементарна политическа култура. "Щом не сте съгласни сте предатели"

16

Зозо

преди 2 години

Имаше една чалга - "Няма бедни, няма вече купони, ядем само шоколади, бонбони" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Тези дето гласуваха за Рундю и руските комунисти ще видят пак къде акат гладните :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Стига глупости

преди 2 години

До Зозо: Ще ходиш в Русия да гониш комунисти? Признавам че създаваш настроение с г'лупостите си.

14

Пустиняк

преди 2 години

Избори, избори и Радев вън.

13

Зозо

преди 2 години

Ко не? Рундю до октомври месец ще фалира България. Ще го гоним с камъни, барабар с всичките руски комунисти :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ..................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.