12

Анонимен

преди 3 години

Така. Учебната година трябва да се обяви за нулева още преди 15 септември, защото така няма да има хаос и всички ще бъдат спокойни и няма да има проблеми.

11

Ana

преди 3 години

Така де - жив, но необразован и контролируемо страхлив. Идеално!

10

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля, че МОН да лее заклинания от сорта "дистанционно само в краен случай", трябваше да впрегне всички услия за една много по-качествена подготовка за обучение в електронна среда. При това, тази игра я играем повече от година и половина. Нещата не могат да се решават чрез "нагласи на родители и учители" в някои екстрени ситуации.Другото, присъствено, те така или иначе си го знаят. На война като на война.

9

Анонимен

преди 3 години

Те на летен лагер от морето се изпозаразиха и спряха лагерите заради опасност от ковид, а сега в класните стаи затворени накуп по 6-7 часа, как си го представят ?? Това няма да е учебна година, а пълен хаос за деца и родители, кой кихнал, кой се изкашлял, ще искат тестове, карантини, маски, ваксини,това ще е приоритета, само ще им разбиете психиката на децата. За онлайн уч.година съм!!

8

НЕУЧИТЕЛ

преди 3 години

Ако и всички тинейджъри спазваха мерките срещу Ковид, а не да ходят разпищолени и като разпасана команда из улиците, транспорта и къде ли не из София и да се държат като отвързани, нямаше да се стигне до неприсъствено обучение в училищата. Въпрос на семейно възпитание, приятелско обкръжение, родителски контрол и какво ли не още. Учителите в случая не са виновни. Ваксинирането е въпрос на личен избор и не бива да ги обвиняваме. Между нас, неучители, има също хора, нежелаещи ваксина. Нали?

7

Блъско

преди 3 години

Имам познати на които децата им са 5 и 6 класи от това онлайн обучение нито могат да четат,нито да пишат ,за математика не говорим.Виждал съм ги пуснали телефона ,че уж са в час ,а си се занимават със съвсем различни неща.Какъв е смисъла от такова образование.По добре да са ОФлайн

6

Анонимен

преди 3 години

Всички училища в в София големите градове с над 800 -1000 ученици са потенциални ковидарници. Училищата с до 500 ученици са сравнително безопасни, както за учителите, така и за учениците и техните близки.

5

Анонимен

преди 3 години

То голямо умуване и чудене, пак някакви схеми-жълти, тъмно червени зони, класове, където все още нямало болни и карантинирани, отново се очертава хаос за деца, родители и учители. Ако пак първо чакат децата и учителите да се разболеят, та да затворят, значи вече нещата са изпуснати и е късно!!! И без такива-две седмици онлайн, две-присъствено,спрете да си играете и да разигравате деца, срамота!!! Обявявайте онлайн учебна година, особено за големите в гимназиите или отиваме към нулева учебна год.

4

Анонимен

преди 3 години

За мисирчестите каквото рече директорът Стаматов, е закон. Други училища в БГ няма, други директори няма... За всичко питаме директора слънце Стаматов.

3

Lina

преди 3 години

Това и като директор беше 00. Зимата двора му е ледена пързалка - писала съм му със забележка, а ТО се представи като най - добрия директор.По темата - не знам как в един момент на всичките даскаля им се струва супер да сбият 6 часа в 2 максимум. # мързеливотоновонормално!

2

Все тая

преди 3 години

Образованието офлайн или онлайн все е зле и не е на ниво. Нулеви учебни години и децата да повтарят класовете, за да си научат уроците присъствено, когато свърши вируса.

1

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

А за ОФлайн има ли вероятност?