23

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 24: "ако не даде мандата на БСП, тъй като те нямат шанс да им бъде гласувано правителството". Точно БСП имат най-добър шанс да уговорят т.н. партии на протеста да направят експертно правителство. Практиката показа, че БСП имаха най-добър диалог с ИТН. Да видим дали ще успеят.

22

Анонимен

преди 2 години

Те само Герб не искат да разберат и не искат да се разделят с идеята за власт, че хората гласували за другите партии, гласуват наказателно срещу Герб. За Герб са този процент, който има много лични облаги, другите са притиснати от страха да не загубят работата си, неграмотните за 50 лева ги пресякоха до някъде, има и една част от гласове необяснима лично за мен любов към ББ. Всички останали гласуваха срещу диктатурата. Мен лично ме вълнува средния бизнес. Помощ от управляващи не видяхме, напроти

21

Анонимен

преди 2 години

Радев е в доста сложна ситуация. От една страна, ако не даде мандата на БСП, тъй като те нямат шанс да им бъде гласувано правителството, ще изгуби в някаква степен тяхната подкрепа за президентските избори. От друга страна, ако даде мандата на Христо Иванов, тогава пък БСП ще го обвини, че ги е прескочил и че няма да подкрепят такова правителство. Накрая всичко отива в канала и пак на избори нон стоп.

20

Анонимен

преди 2 години

Има ли изобщо някаква логика ИТН да подкрепи кабинет на тези, които саботираха техния...? Трябва сами да си плюят в лицето... Според мен Чорапа ще даде мандата на комунистите.

19

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори хората, най-вече юношите и хората на млада и средна възраст трябва да свалят ИТН на Слави под 4% , за какво са им тези прости нахалници? На изборите в НС на правителство трябва да падне ГЕРБ начело с Будата от Банкя. Няма цяла година да си играем на избори!

18

Бай...

преди 2 години

Какво значи "политолози" бе, маймуни?! Религията е равна на партията! Политолозите са като поповете, ходжите и пасторите в църквите, храмовете и джамиите! Основната им задача е да промиват мозъците на обикновените хора в полза на мошениците и тарикатите! Нужна е Революция! Религиите са опиум за народите! Прочетете текста на песента "Imagine" на Великият Джон Ленън!

17

Анонимен

преди 2 години

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ С ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 30%...АКО ПЪК ПАРТИИТЕ УСПЕЯТ ДА ПОДКУПЯТ РОМИТЕ И ТЕХНИТЕ ТАРТОРИ МОЖЕ И ДА ДОБУТАТ ДО 40 %,ТОГАВА ОБАЧЕ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-СЛОЖНО И ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧИ!

16

Анонимен

преди 2 години

Михаил Хазин пред БСТВ - България ще бъде принудена да влезе в Евразия през 2023г- натам ли вървим с Кремъл Резилов.....

15

Анонимен

преди 2 години

ВЪРВИМ КЪМ ТЕЖКА ПОЛИТИЧИЧЕСКА,ИКОНОМИЧЕСКА И ФИНАНСОВА КРИЗА БЕЗКРАЙ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ И МИЗЕРИЯ!

14

Анонимен

преди 2 години

Президентският съветник Слави Василев върти сучи и всяка негова изява ПРОМОТИРА, ПРОБУТВА, НАТИСКА , ИЗВЕЖДА идеята за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА- е да де ама не, защото от това следва България да се "заведе" в Евразия...

13

хахахахахаха

преди 2 години

да, вървим. изкара надника тая леля.

12

Анонимен

преди 2 години

вървим към края на руската авантюра наречена постотоманска българия...

11

Анонимен

преди 2 години

До ОПАНяма бизнес който да процъфтява с евтината работна ръка, депутати без заплати - вероятно може , само ако крадат в големи обеми. За сега се краде в изпълнителна и местна власт.

10

Бонева

преди 2 години

Слави Василев - син на Васил Василев! Стига е хвалил ***! Радев е виновен за цялата неразбория в момента! Това е целенасочено - най-лесно се лови риба в мътни води! Олигархията доволно потрива ръце! ГЕРБ защо спят, защо не са по-критични?! Защото и техните *** са изцапани, нали? Ако имат топки да застанат отпред и да говорят сред хората, а не в НС! тАМ НЕ ГИ БРЪСНАТ ЗА НИЩО!

9

негласуващ

преди 2 години

То на вас лентяйстващите и презадоволени софета ви дай само избори,парламенти,ковидистерии,хотелорестора ти,женде Раски прайдове ,да си носите новите дрехи и др. лиготии!Много ще ви гласува някой на изборите вече!Най много 20% и след това пак същата работа!На всички ни писнахте!

8

ДУХА ЮЖЕН ВЯТЪР

преди 2 години

Батальона на Слави се строява за последен път

7

У

преди 2 години

Най-неприятното е, че има много знаещи хора с опит и ръководни качества, но нещо ги кара да стоят извън парламента. Изобщо не вярвам, че тези 500-1000 човека явяващи се всеки път за нар. представители са единствен избор, но пък кой свестен ще се съгласи да пише лобистки текстове и да му казват какво да мисли? Така че за следващи и за по-следващи избори очаквайте същото и пак същото..докато Ви писне

6

Анонимен

преди 2 години

Държава с реални тридесетина партии участващи в изборите трудно ще формира значителни парламентарни групи. От тук нататък така ще бъде , ще се управлява по пътя на преговори между участниците с прецизен баланс на сили и интереси . Мина времето на лидери-самодържци безконтролни и злоупотребяващи. Бойко бе последен.А Слави е анахронизъм който не може да се ориентира в реалноста .

5

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

без Народно събрание няма да има бюджет, а без бюджет НЯМА ЛИ ДА ЦИВРИТЕ ПАК ПО СТЪЛБИТЕ на някоя билница или за пенЦия или за работа

4

ОПА

преди 2 години

НЯМА ЛОШО ДА ИМА ИЗБОРИ--ТОВА Е ИГРАТА ДЕМОКРАЦИЯ--ВСИЧКО СЕ ИЗБИРА-СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА С ИЗБОРИ--ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КОГОТО ИСКАТ--А БОКО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП-АКО СЕ МАХНЕ ОТ ГЕРБ ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ ИЗПЛУВА--С НЕГО ВЪРВИ КЪМ ДЪНОТО