35

Анонимен

преди 2 години

"Плюсът на новите мерки - няма принуда за ваксиниране"Да обаче в една частна детска градина /София - "Манастирки ливади"/ директорката го направи! В Пловдивския МУ ректорката го направи!

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Никой не може да те накара да инжектираш в собственото си тяло нещо,което ти не искаш! Тялото си е ТВОЕ!

33

Stoyanov

преди 2 години

Докато напиша този , той вече изчезна.

32

Stoyanov

преди 2 години

След малко очаквам и третият ми коментар да изчезне !

31

Прецакан

преди 2 години

До Анонимен 31: Ти прочете ли, че вече изкарах вируса? Пробвал съм го - не ме уби първия път, следователно няма да ме убие и втория, и третия и т.н. Поне така постулира предковидната медицинска наука. Аз ще си живея, не бой се за мен! Стига да стоя по-далеч от ваксините ви.

30

Ха-ха!

преди 2 години

До Марсел Попов: И къде ги тия скенери бе, Мърсол? Чиповете във ваксините ли ловят? Нали твърдяхте, че нямало такива?

29

Анонимен

преди 2 години

Живее ти се, а се опъваш за ваксинация. Парадокс! Еми няма да живееш дълго. И да си го изкарал ,пак ще те пипне и вторият път ще е по-тежко, както показва практиката

28

Анонимен

преди 2 години

Кого лъжеш с фалшивия сертификат? Вируса? Май себе си! Една проверчица на антителата веднага ще покаже имаш ваксина или нямаш. Аз и моето семейство и приятели с ваксини имаме много повече антитела от преболедувалите ни познати.

27

До Мърсолиньо

преди 2 години

На тебе директно ще ти сканират баркода на челото.

26

Кал-Ел

преди 2 години

До 26. Никога през живота си не съм лъгал. Няма как да го докажа и не ми пука дали вярваш. Дори и един човек да спася след всички коментари които съм написал, ще съм много щастлив. Никога няма да падна и да агитирам сънародниците си да се евтанизират.

25

Марсел Попов

преди 2 години

До Ха-ха!Балканските номера не минават в цивилизованите държави, Зайо! Като те накарат да минеш през скенер и веднага лъсва че нямаш поставена ваксина! Затова се ваксинирайте доброволно докато е време!

24

До Ха Ха

преди 2 години

И на мен ми идва на акъла да прецакан мои познати Ваксъри. Ще ги топна,че са се хвалили,че без ваксина са си платили за сертификати. Да изпинат шията после

23

Ха-ха!

преди 2 години

А като станем повечко хора с фалшиви сертификати, в чужбина няма да признават българските и тогава ще прецакаме и ваксърите. Да видят хубаво ли е!

22

минус

преди 2 години

що бе , при предишните мерки да не би да имаше принуда за ваксиниране ? много е смешно радевото правителство .

21

Прецакан

преди 2 години

Явно ще трябва да си платя за фалшив сертификат. Нямам избор.

20

Прецакан

преди 2 години

Изкарах вируса много леко - имам антитела, но така и не ми излезе позитивен PCR тест, защото заради леката хрема се усетих късно. Затова и не са ме карантинирали. Нашите льольовци обаче не признават теста за антитела като доказателство за прекаран ковид и съответно не ми издават сертификат. И сега съм в зоната на здрача - нямам нужда от ваксина, но ме натискат или да се ваксинирам, или да давам по 200 лв седмично за тестове. Ваксина не ща - нямам нужда, пък и ми се живее. Прецакан съм, нали?

19

Анонимен

преди 2 години

До 11 Нямам търпение! Стискам палци да направят ваксинирането задължително, да дестабилизират държавата и да забогатея докато ограбвам богаташи.

18

Кал-Ел

преди 2 години

Днес говорих с мой познат от Италия. Не знае какво да прави, защото от 20 години пътува на круизен кораб и не иска да губи работата си. Каза ми, че в Италия болниците са пълни с ваксинирани. Думите му бяха - разнасят ги като чували с картофи по болниците.

17

Анонимен

преди 2 години

Вече открито се подиграват с нас.

16

Анонимен

преди 2 години

Тече операция разрушение на бялата раса от Чи"фут' ният Нов Световен ред воден от Гюбреусни у-роду родени с ДНК на шим панзета, Горил и и бабу ини. Войната е започнала отдавна.Само поголовни кланета и из би вания на тези *** ще забави предначертаната участ и заличаването на бялата цивилизация от маймуноподобните Гюбреуси.Време е духът на Тракия да се събуди.Време е братя Християни Ислямисти и тн да се обединим и да нанесем решаващ удар по Гюбреусите на Комунизма и започнем поголовното ум...