78

Анонимен

преди 2 години

Пап.лач думата ми цензурирахте от долното мнение

77

Анонимен

преди 2 години

Седи вие сте ВМРО най неадекватната ***. Като идват млади мъже бежанци за какво купихте 8 изтребители на чертеж за 2 милиарда лв? Ще ги бомбардирате ли? Защо с тия пари не вдигнахме два пъти заплатите на армия и жандармерия до 5000-6000 лв стартова заплата за да мотивирате редовите момчета?????????

76

До

преди 2 години

Сиди,Джамбазки вземете и каракачанката и на границата да ни охранявате.нарамете автоматите и пазете майка българия.не ми правете само констатации.мърльовци.

75

figil

преди 2 години

До Olaf Абе точно българите не трябва да бъдем толкова крайни, да не забравяме и нашата история ... Разбира се тези които идват, трябва да спазват закона, реда и обичайте ни. Отделно да не се злоупотребява с броят на емигрантите.

74

figil

преди 2 години

Някакво малко количество могат да се приемат, не е добре да оставяме талибаните реваншиски да отсрелват противниците си... Разбира се да има задълбочено проучване, от къде са и какви са . Да минават психотестове и да се провери желанието им за интеграция в държавата. Количеството хора също трябва да е съобразено спрямо желанието на гражданите, както и икономическата ситуация в страната.

73

Анонимен

преди 2 години

Рашков ще ги изчегърка.Само да ги види!

72

Славуца

преди 2 години

А Ромската ми министърка какво изквича по въпроса?

71

ответен удар

преди 2 години

до коментар 37. - спокойно - - - никаква представа си нямате вероятно за Афганистан , ако смятате че планини и сняг ще спрат някой , побягнал оттам....... Поне един-два филма не съм ли гледал??!??

70

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме АРМИЯ! Имаме един влак ГЕНЕРАЛИ/ДАЛАВЕРАДЖИИ СЪС СДЕЛКИ ЗА КЕТАРИНГ, ПРОДАЖБА НА ИМОТИ ,РЕМОНТИ НА ОСТАРЯЛА ТЕХНИКА ЗА МИЛИОНИ КЪМ РУСИЯ/, ПЕНСИИ ПОЛКОВНИЦИ И НИСКО ПЛАТЕНИ НАЕМНИЦИ, ЗЛЕ ОБУЧЕНИ! БЛАГОДАРИМ НА КОМУНИСТИТЕ В ЩАБА!

69

Olaf

преди 2 години

Тези натрапници трябва да бъдат изолирани в строго охранявани зони иначе къде е гаранцията , че тези "имигранти" няма да се разпълзят из България и да правят мизерии ? Няма такава гаранция. Никой не ги е канил на гости.

68

Анонимен

преди 2 години

да отива на границата за да даде пример.CD май е пропуснал да служи.

67

Anonimen

преди 2 години

Всички европейски държави ни връщат ф,и,г,а,н,и,те обратно. Те ограбват българите. Полицията ги укрива.

66

Анонимен

преди 2 години

А аз зова психиатрите да обърнат малко повече внимание на господин Сиди!

65

Предприемач

преди 2 години

Сашо Сиди да си търси работа. Няма вече депутатска заплата. Бил зовял? Да зове Шкембето да връща окраденито.

64

ВМРО Враца

преди 2 години

Ще пратим Шкембе войвода и Джамбазки...упс, те май не са ходили казарма.

63

Анонимен

преди 2 години

"Ако бяха от Варшавския договор, тогава щяха ли да те опазят?"-----------------------------------Варшавски договор няма отдавна, но има ОДКБ. Предлагам да изчакаме и да видим дали Русия ще позволи на мъжете, въоръжени от Пиндостан и тръгнали на война, да проникнат и да разпалят война на териториите на поне една страна членка на ОДКБ. Последно и Сирия изявява желание да бъде член на ОДКБ.

62

Инж+

преди 2 години

Абе стига сте плашили хората. Вие сте аусайдери - никой няма да гласува за вас. Като наглата лъжа, че от Турция ще дойдат 200 000 гласа.

61

Анонимен

преди 2 години

"Идват мъже, тръгнали на война"--------------------------------------------------------------------------- Вчера Путин каза приблизително същото, но грантаджийте го оплюхa само поради това, че го е казал Путин.

60

Анонимен

преди 2 години

"Няма страшно! Ще ни пазят нашите верни съюзници от НАТО! Опс, ама те не могат себе си да опазят..." ------> Ако бяха от Варшавския договор, тогава щяха ли да те опазят? Не, нали? Ами кво тогава? Къде точно те сърби?

59

Анонимен

преди 2 години

Този Сиди с тая небългарска фамилия, каква война точно се опитва да води в момента от името на българския народ? Кой си ти бе, от тази фашистка партия, да излизаш и да ми съскаш? Сами ще вземем нужните мерки, съвети от човеконенавистници не искаме...