20

Анонимен

преди 2 години

Да си ги прибират, тези, които ни навлякоха това чудо. От всякъде влизат мигранти, млади, здрави бойци. Да ходят при Меркел.... Ние си имаме достатъчно. Вече се притеснявам, че българите скоро ще сме малцинство.

19

SS

преди 2 години

До 18 Доктор сън. Нашите военни подобно на афганистанските са навлекли униформата само заради келепира .Стигне ли се до стрелба и умирачка кой мислиш ще мре за ,,родината" ?И кой ще даде чедото си курбан ? Министрите ли,депутатите ли,олигарсите,генералите,пък и обикнов.хора ?

18

Анонимен

преди 2 години

Колко пари изкара за 10г при талибаните?

17

Доктор Сън до SS

преди 2 години

Според мен про конфликт-война тук ще едоста по-различно от Афганистан. Там имат идея, свирепи са и са безстрашни войни от как ги има на тая планета....тук ако стане война ще ревнем на НАТО и ще с еизпокрием като мишки, военно обучение няма отдавна...няма база за сравнение грам.

16

Пффф ахаха

преди 2 години

Отишъл Грую охранителче в Кабул и сега разправя врели некипели да се прави на интересен...кой ти вярва Грую ? Като искаш сигурност и комфорт баш в Кабул ли намери да ''охраняваш''????????????????????????????????????????????

15

SS

преди 2 години

До 14. Не съм длъжен да давам подслон на никого.А три милиона е малко пресилено. Ако тук се настанят толкова ние сме капитулирали без пушка да гръмне .

14

аз

преди 2 години

Отишъл да печели пари. Какво чудно има. Вашите дядовци за какво ходиха навремето да бачкат на русначата в Коми- за пари. И изеб..ха сума и рускини. Те за бутилка Плиска вършеха чудеса в леглото.

13

Анонимен

преди 2 години

Сега, като поискат от служебното правителство план за настаняване по къщите на 3 млн бежанци, ще е весело.

12

SS

преди 2 години

Питам ? Ако не дай боже стане война кой и за какво ще отиде да защитава часната собственост на олигархията ? От какъв зор ?

11

Гроби Таласомо

преди 2 години

То и стабилитетът на Бойко се изпари точно както си печелеше безметежно изборите....;)))

10

SS

преди 2 години

Питам При една (не дай боже) война тук за колко време ще се срине нац.ни отбрана ? Мислите ли (ама чесно),че ще бъде по ралично от Афганистан ?

9

Анонимен

преди 2 години

Ми пич...какво очакваше незнам...хората казаха :изнасяме ме се от Афганистан.Писмо ли требваше да пратят на всички!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Кво за ден бе. Преди 1 година казаха ,че се изтеглят от там. Защо не напуснахте страната? Ами сега трябя да ви спасяват...наглеци

7

SS

преди 2 години

Значи едни да се пишат доброволци и да отидат да пазят границата невъоръжени както предлага един от една непарламентарно (вече) представена партия а други в Кабул на службичка за доларчета ? ДЕМОКРАЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ ! ЗА ЕДНИТЕ ПАРИТЕ ЗА ДРУГИТЕ ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ В ИМЕТО НА РОДИНАТА !

6

Анонимен

преди 2 години

Броят свободните жилища. Плановете са да се приемат 1 млн.Наемите ще са с компенсаторки, плащани от талибаните.

5

СССР

преди 2 години

Айде да се изтеглят вече и да влизат съветските танкове да носят светлия социализъм на братски Афганистан.

4

SS

преди 2 години

Частен военен охранител ? Кой и как те прати там ?

3

Анонимен

преди 2 години

Не се ли евакуираха най-после? Всичките тия информатори, нпо-та, колабороционисти и агенти на САЩ ще се окажат повече от армията на Наполеон, бе. Сметай какво е тук.

2

ууу

преди 2 години

До Асан Наемник, печалбар, убиец.

1

Асан

преди 2 години

Частен военен охранител... От коя частна армия и кого охранява :)))