21

До 19

преди 2 години

Ето това е истината ! 6-годишно да гледа каквото си поиска в интернет......... ама хора, къде е РОДИТЕЛСКИЯТ КОНТРОЛ ?!!

20

Анонимен

преди 2 години

Естествен подбор?

19

Анонимен

преди 2 години

Като дете и през ум не ми е минавало да гълтам топчета или части от играчки. Днешните деца са *** и това е факт.

18

Анонимен

преди 2 години

Деца под 13 годишна възраст изобщо не трябва да имат свободен достъп до социалните мрежи. Има начин да им се направи профил с ограничения на домашния лаптоп/компютър.

17

Анонимен

преди 2 години

Ами преди децата ядяха шамари сега топчета,Какво да се прави , резолюции,конвенции.

16

Анонимен

преди 2 години

Ами преди децата ядяха шамари се топчета,Какво да се прави , резолюции,конвенции.

15

АнонимеН

преди 2 години

НА ДЕЦАТА ОТ МАЛКИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ПЛАСТМАСА, ДЪРВО, МЕТАЛ , СТЪКЛО И ЛЕПИЛО НЕ СТАВАТ ЗА ЯДЕНЕ И СА ОПАСНИ И ДА ПИТАТ РОДИТЕЛЯ ПРЕДИ ДА ЯДАТ НЕПОЗНАТИ ЗА ТЯХ МАТЕРИАЛИ!

14

Предлагам

преди 2 години

До всяко дете държавата да постави по един полицай, който да го пази от неразумните му и безхаберни родители !

13

АнонимеН

преди 2 години

ПОЗНАВАМ 5 ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ НА КОЕТО АКО МУ КАЖЕШ ДА ЯДЕ ТОПЧЕТА , ТО ЩЕ ТИ КАЖЕ : ТИ Л-У-Д ЛИ СИ БЕ ! НО СЪМ ВИЖДАЛ И 2 ГОДИШНО МОМЧЕНЦЕ НА ПЛАЖА КАК КАКВОТО ДОКОПА Я МИДИЧКА, Я ФАС Я ИЗЯЖДАШЕ А БАЩА МУ КАТО ОРЛИЦА САМО СЕ ВЪРТЕШЕ ОКОЛО НЕГО И ВЗИМАШЕ ПОВЕЧЕТО ОТ НЕЩАТА КОИТО ДОКОПАШЕ ДА ДА НЕ ГИ ПОГЪЛНЕ! ИЗВОДА Е, ЧЕ ИМА И УМНИ ДЕЦА , А ИМА И ДОСТА ГЛУПАВИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Родителите масово са вдигнали ръце, нито знаят децата им каквто правят, къде са, с кого са. После като стане беля - държавата виновна.

11

Боко

преди 2 години

Родителите да си изпълняват задълженията. Защото е много по лесно да му дадеш телефона, вместо да му четеш, да го учиш и да се занимаваш с възпитание.

10

Петко

преди 2 години

Не е проблемът в топчетата. Следващото ще е с копчета. Проблемът е в главата. На поколенията. Преди 30 г ги нмаше тези неща, като ти ревнат НЕ! значи не, цял живот го помня.

9

Цеко

преди 2 години

На децата до 12 г. никакви устройства. Книжки и игра...Топчета гълтали, те са заприличали на б. езмозъчни з. омбита...

8

Анонимен

преди 2 години

А неможе ли тези игри да бъдат просто забранени за внос в БГ?То по тази логика,да следиш детето си всяка минута,може да се стигне и до идиотизъм или пък някой да реши,че може да внася и мини оръжие,като играчка.Та забраната е най-сигурното средство срещу търговската лакумия и лобизма,за някой и друг грош повече.Когато става дума за здравето не трябва да се разчита само на контрол а и на забрана за внос и жестоки глоби за нарушителите.

7

Анонимен

преди 2 години

А неможе ли тези игри да бъдат просто забранени за внос в БГ?То по тази логика,да следиш детето си всяка минута,може да се стигне и до идиотизъм или пък някой за реши,че може да внася и мини оръжие,като играчка.Та забраната е най сигурното средство срещу търговската лакумия и лобизма,за някой и друг грош повече.Когато стсва дум а за здравето не трябва да се разчита само на контрол а и на забрана за внос и жестоки глоби за нарушителите.

6

АнонимеН

преди 2 години

АЗ МНОГО НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ В ИНТЕРНЕТ ИМА ИГРА ЗА ДЕЦА КОЯТО ТИ КАЗВА ДА ЯДЕШ МАГНИТНИ ТОПЧЕТА! ПО СКОРО РОДИТЕЛИ ОБВИНЯВАТ НЯКОЙ СИ ЗА ДА НЕ ГИ ОБВИНЯТ ТЯХ, ЧЕ СА ЛОШИ РОДИТЕЛИ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВИДЯХ МНОГО В ТОЗИ САЙТ КАК КАТО СТАНЕ ПРОБЛЕМ С НЯКОЕ ДЕТЕ И СЕ ЧУДЯТ РОДНИНИТЕ КАК ДА ОНЕВИНЯТ РОДИТЕЛИТЕ!

5

Minuva42

преди 2 години

Много е лесно да прехвърляш цялата отговорност на главата на родителите.Не може да ограничиш едно дете, ако средата не е ограничена. Здравето на децата е отговорност на всички! То ако ставаше само с ограничаване на Интернет...

4

Анонимен

преди 2 години

Тия майки вместо да са йм виновни все топчета, играчки, други хора и да прехвърлят отговорността, да вземат да оставят тия кафета, цигари и фейсбуци и да обърнат внимание децата с какво си играят. Ми да забраним и малките камъчета по улицата, че и тях може да глътнат.

3

Анонимен

преди 2 години

"че трябва да имаме идея къде ходят и какво правят децата"... Да имаме "идея" или да знаем какво правят децете?

2

––

преди 2 години

Преди време слушах по радиото интервю на дядо Петър Вучков от Минута е много, възпитан, мил човек, но каза нещо много наивно- виждал как навсякъде младите хора, с телефони в ръка....ТЪРСЕЛИ ЗНАНИЯ, горкият човек, ако знае какви глупости правят тези с телефоните, не искат знания, а искат да си подхранват изкрейзването.