31

МмАаНн

преди 3 години

Защо в никоя държава досега не се направи масов скрининг за антитела на населението? Включително и на ваксинираните? И да се види кой има антитела и кой не и защо няма. Току виж лъснала една друга истина и умрял бизнеса с ваксините?

30

Цион

преди 3 години

И Яхве май се е погнусил от тях,та ги е обрекъл на изпитания.

29

Тези

преди 3 години

Сатанисти съвсем изперкаха! Пък тука поставят условие за боц или тестове за да почнат студентите , в Пловдив,МУ! Луда ли е тази ? Що стоят и не скачат да си търсят правата ??? Баси продажните проф., учени,депутати, абе всички искат народа да вземе по една сопа и бой ,бой,бой....НИКОЙ да НЕ влиза в даскалото и да им върнат парите платени за семестъра със задна дата! Тази директорка е една нещщщщастна К.РВА !

28

Язе

преди 3 години

До Solar Power Или си *** , или *** за да сравняваш изпитани и доказани ваксини с ковид-биопродуктите (както ги наричат в декларациите), които дори и не са одобрени за употреба! Глобалния експеримент върху човечеството продължава с пълна сила. Неслучайно в Германия се подготвя голямо дело срещу ковид- манипулацията, базирано на повече от година разследване.

27

Solar Power

преди 3 години

До хмм: И как те отровиха с тези инжекции ?!?! Говориш пълни глупости. Има ваксинирани над 500 милиона човека. По целия свят се ваксинират дори и в Китай и Русия където НЕ "управлява" Бил Гейтс и Сорос :) Просто някои хора са си "тъпани" и такива ще си останат. Пожелавам им да го карат тежко , но да оживеят за могат после да разказват колко са "прозти" :) Ако бабите им така не си бяха ваксинирали децата против детски паралич през 50-те години сега щяхме са сме наполовина !

26

хмм

преди 3 години

Изтребване и тровене на хората с инджекции. Защо правителствата по целия свят позволяват това? Кой реално управлява света?

25

Гогич

преди 3 години

Очаквайте скоро и в БГ масова ваксинация на деца Явно българина по принцип си е страхльо, щом приема всичко без проблеми, дори без да се замисля. Днес една професорка (в кавички) иска от студентите или ваксина или през 2дни тест (= мин.300 лв на месец) за да са присъствено - и нищо....

24

Анонимен

преди 3 години

Сега ще искат и бебета да ваксинират.Тези които се примиряват с това са неадекватни.Колко трябва да си зомбиран и промит мозък да не си дадеш сметка,че не е ок това.

23

Анонимен

преди 3 години

Закъсняха с четвъртата доза...

22

Alb 11g

преди 3 години

Сабира си алеята вир ножо Димитров зл пя Ник бегаи.,

21

-----

преди 3 години

Време е да се излиза по улиците и да се изхвърлят от власта всички платени слуги на психопатите управляващи света

20

Ха ха!!!

преди 3 години

Проблема е - че най ваксинираните евреи пълнят болниците, а неваксинираните палестинци гледат от страни и се подсмихват!

19

Анонимен

преди 3 години

Събрали са опит в концлагерите. Да благодарят на германците, че ги научиха на дисциплина.

18

Анонимен

преди 3 години

"Важното е, че масово тестват и за вирус и за антитела и масово ваксинират. Никога няма да ги стигнем.".................. И слава богу. Мнозинството от хората вече са прекарали вируса и имат антитела, така че изобщо не трябва да се ваксинират, което прави всичките тези мерки безсмислени. Я се замисли какъв е шансът само малка част от населението по света да е имала контакт с вируса за двугодишен период?

17

Онзи

преди 3 години

Психопати управляват света.

16

до 14

преди 3 години

усцъ, преболедувалите имат имунитет повече от година

15

до 24

преди 3 години

Естествено, поддържа се корпоративната тайна, че мнозинството което пълни болниците са ваксинирани.

14

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите колабират и умират като мухи по болниците.

13

Анонимен

преди 3 години

"Тези, които са с достатъчно антитела, няма да бъдат поставяни под карантина при контакт със заразени. Така за тях няма да се налага дистанционно обучение, предаде БНР."...............Това трябваше да бъде направено още в началото навсякъде, само че имаше едни милиарди за издояване чрез ваксини...

12

Анонимен

преди 3 години

Предполагай си каквото искаш. Но ако си пуснал тест за антитела рано, преди да са минали 3-4 седмици от началото на симптомите, няма как да имаш.