10

Орлин Соколов

преди 2 години

Щом гонят народа от някъде,значи някой задкулисно има други планове.За сега само гонят хората,но скоро може да се появи и частна охранителна фирма с неизвестен спонсор и произход.Чини ми се че там един ден ще се построи ,,град на мечтите'' за богоизбраните.Всичкия бул-шит по забранени зони,паркове и резервати е прах в очите.където се заговори за забрана,вече някой си го е харесал,и цените стават други.Помислете,огледайте се и разберете.

9

Чеченец

преди 2 години

А вятовските кога ще ги следят?

8

МВР е ОПГ

преди 2 години

Недеите да спазвате законите не ви се отдава!Милиционерската мафия ли ще пази та тя прави коридор ако си платиш. Голямо извращение с това МВР и с тази правосъдна система по целия свят разбраха що е то милицйонер и съдебната власт

7

При нарушение.

преди 2 години

Конфискуване на "джипа", продан и внасяне на парите в хазната. Много бързо ще приключат с тая дейност, ако се въведе и прилага.

6

Анонимен

преди 2 години

Проверките за незаконен превоз до седемте езера започват от Какао бийч и Синеморец.

5

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави когато има проблем,политиците сядат и измислят решение. Примерно за първо нарушение глоба 10000 лв за второ отнемане на колата. После слагат една камера и щом снимат някой му пращат акта. А не пращат хора да седят по цял ден на някоя поляна,за да дебнат и да му плащат заплата заради 10 тариката. Ама тук развитие никакво. Никой не мисли какво да подобравя. Всеки прави каквото е правил дедо му преди 50г и не мисли как да се влезне в новия век.

4

Анонимен

преди 2 години

За какво точно гледат данъчните ми е мн интересно? Дсли джипките имат касов апарат и дали издават касов бон ли? За това ли е целия напън?

3

Анонимен

преди 2 години

Да спрат и лифта!

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя сериал сме го гледали )следят на върба в петък

1

До 2

преди 2 години

То излиза, че всички бели държави със здрав контрол и спазване на закони и разпоредби са комунистически!? Баси умника!