15

Анонимен

преди 2 години

Този маскиран Алцхаймер на снимката ще запали Света,както го направи менторът му Обонго през 2010 година.

14

Анонимен

преди 2 години

ОАЕ всичките да ги вземат, дано.

13

Орлин Соколов

преди 2 години

Ра збра се само че ОАЕ/най-богатите араби/ не ги искат в държавата си,и ще ги държат 10 дена на летището по хангарите където ще са заградени с мрежи и ще ги охранява армията да не напускат международната зона.След което ще бъдат преместени в държава която ше им бъде приемник.Държавата приемник,ще им отпусне по Евро-фондове соц, помощи.В която държава ЕС отпусне помощите,те там ще отидат.Паричния поток на фондовете ще ги държи на място без да мърдат от там.Помощите ще ги насочат към /правилната/

12

Нане

преди 2 години

Байдъньо освен, че се утепа, се и изака много здраво в афганистаня...Сайгон, ще им е кат детската градина за това, което стана в Кабул на краварията...

11

анонимен

преди 2 години

Не стана много ясно защо не ги взема ОАЕ, А ще помага да ги разпределят насам - натам , най-вероятно отново и отново в ЕС? Нали ще са подслнени там, защо ще ги изпращат другаде!?

10

Анонимен

преди 2 години

И да не се забравя колко много деца в Афганистан бяха заразени със СПИН миналата година. Коя държава ще изтегли късата клечка да ги приеме?

9

Цирк

преди 2 години

Колкото и да копаят западните журналисти не могат да покажат "зверства на талибаните" а само паника и хаос?! Кой насажда паниката?!

8

Ейййй

преди 2 години

Не до други места а до сащ, те сътвориха отново тази каша и лудница и даси поемат вината и Афганистанците, на света му писна да страда заради сащ.

7

Анонимен

преди 2 години

До 7 За какъв християнски свят говориш, ти това ако го напишеш в някой евро форум ще те обявят за фашист, изнасилвач, бял расист и т.н все в тоя дух! Дъртите евреи като Сорос на по 150 години +, искат в европа бързо заселване на между 500 МИЛИОНА и един милиард чернокожи, ти за какво говориш не е ясно!

6

Анонимен

преди 2 години

На какви други места, карайте си ги в Кравария!

5

Анонимен

преди 2 години

4 безмислени коментара до тук, къде живеете бе на Луната ли? Цяла Европа е бясна затуй че щатите им изоставили афганските " питомци" по LGBT, атеизъм, африканско шаманство и не на последно място ВУДУ магьосничество. Мани го какви ги дртънка Курц за пред матряла, вижте КАК действа- сам признава че е " внесъл" поне 40000 афганци вече!!! И ТИЯ " внесените" от какво са бягали от талибаните ли, или от американците? Европа и Сорос евреите искат неистово тия мигранти + няколко милиона чернокожи от афри

4

Анонимен

преди 2 години

"а ще бъдат използвани, за да транспортират хората, които вече са изведени от Афганистан до други места."--------------------------Вместо да ги извозвате до "други места" си ги водете у вас си. Не може Европа да ви обира бежанците в страните които се съсипали.

3

Анонимен

преди 2 години

Понеже спите и не виждате нищо защото сте кьорави от 30 години ще ви кажа че вече са подготвени бежански лагери и чакат краварите да ги напълнят с афганци. ЗА КАВИ ТРЕТИ СТРАНИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ГОВОРИ ПАДАЩИЯТ ПО СТЪЛБИ. Ами третите страни ще са в европата. Курц каза че повече афганци няма да приема. Защото предишните властващи са вкарали 40 000 които не могат да ги интегрират. Но вие сте мангожеровци и ще ги интегрирате. А честити ви афганци.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами защото имаш паспорт за гражданин на ЕС, бе хамстер!Хващай на стоп и се евакуирай за най-далечния край на света:-)

1

Анонимен

преди 2 години

На път за трета страна? Коя е тая трета страна? Защо не останат в ОАЕ? Или ще ходят може би в САЩ?