150

Анонимен

преди 2 години

Готов е да се жертва и да стане премиер!Гладна кокошка просо сънува!

149

Анонимен

преди 2 години

Ликвидатора на протеста. Отровното трио спихнаха протеста. Ако нещо изобщо могат да ликвидират, това е жалката си партийна, където са една талига народ. :D

148

Сата НАТО

преди 2 години

Гешев е престъпник, а Прокуратурата е ОПГ. Г-н Николай Хаджигенов ъ съвсем прав, че в основата на всичко е кривият модел на правосъдието у нас. Нищо не гарантира обективността и безпристрастността на съдебната система, част от която е безконтролната и безотговорна пред никого прокуратура. Благодарение на партиите на протеста, този проблем влезе и беше доказан в НС.

147

Анонимен

преди 2 години

хаджигенов - запъртъка

146

Анонимен

преди 2 години

Какво лошо има в абревиатурата на Изправи се България, Ние Идваме. Да не сме го измислили ние това име. Е как се пише? Като се вземат първите-главните букви. Защо триете ***?

145

Анонимен

преди 2 години

А видяхте ли клипа с Мая, боса в парламента с кола и цигара в ръка? Това е уважението на *** към парламентаризма в България. Гласувайте пак за тях!

144

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов с неговото малцинство трябва да се арестува и да се спре. Той саботира демокрацията в България и заплашва с непрестанни измислени и платени протести.

143

Анонимен

преди 2 години

Кабинет за минимални неща,няма смисъл.Може "минималните " да ги решите и в НС.Ако не беше поръчковия преврат сега нямаше да се чудите накъде,но поне виждаме ,че сте гола вода,вкл.и служебните!Партии на "промяната" обаче търсят врътки с БСП,те също са от "промяната,че и ДПС. Вашатта "промяна" е рестарт на 90- те по методи,практика.В Афганистан също се плашат от рестарт на 90- те с талибаните.Така,че сме един експеримент от който не се знае как ще излезем,зависи колко ще допуснем да ни манипулират

142

Анонимен

преди 2 години

За теб може цената да е Гешев,за народа не е.Ако заради гл.прокурор правите кабинет,няма нужда от вас и изобщо.Събрани от кол и въже били "промяна,този да се титулова "промяна" е обидно.Гешев обясни ясно,всички разбрахме,че разследва ОПГ,имат доказателства,а не протестиращи граждани.Ако Генчо има връзка с ОПГ,гони лични цели.Позволи се да изпрати манипулативно становище до Кьовеши за европейски прокурор,без да отговаря на фактите.Защото преписката е публикувана и що годе грамотен правно е наясно

141

Анонимен

преди 2 години

Да,тоя единствено се цели в Гешев,да не му разкрият мизериите и обкръжението за което е работил организатор "въстания"на олигарсите срещу държавата.Стига манипулира,щял да стигне и до ДПС ако стане неговата и на кукловодите му.Ясен,целия преврат е срещу гл.прокурор който реално за пръв път се бори срещу клановете.А за "диктатура"на Баце просто е смешно,допусна най голямата слободия и това се оказа грешно,защото слободните се уляха.Кабинет с пропаднали адвокати и марионетки е вредно обществото.

140

void

преди 2 години

Не разбирам много и може да бъркам, но отстрани изглежда, сякаш повечето партийки се страхуват, че може и да не минат бариерата на следващи избори... След толкова много драми, скандали, компромати, караници и плюене през медиите - не знам за целия народ, но т.нар. "партии на протеста" определено отвратиха мен.

139

Счетоводител BG

преди 2 години

Скоро ще мачкате не Борисов, а вашите собствени избраници, които се курдисаха в парламента, и които ще ви изиграят такъв курваген, че няма да можете да се осеферите две петилетки.

138

я па тва

преди 2 години

той/тя/то е обнадеждено и че всеки ден ше има гей парад ама едва ли ше стане .

137

циркаджия

преди 2 години

партия с 13 депутата иска да управлява България......еее няма такъв сеир

136

хаджи Генчооо,

преди 2 години

видяхме те на комисията колко си бос по право , дигаш врява за да се правиш на интересен, ама си девета дупка на кавала......нямаш нито ЕДНО спечелено дело за всичките тези години.....

135

ИТН към ХАДЖИгенчо

преди 2 години

и т.н. - и т.н. - и т.н. -БЛЯ...бля...бляяяя....

134

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

Удавник се хваща за сламка....

133

Уфьь..пак ли тоя...?

преди 2 години

А га замеряше с домати,яйца и вмирисана риба не му беше до правителство...?!

132

с.м.е.ш.н.и.к

преди 2 години

Ха-ха-ха!!!!!

131

вмирисАНА риБА

преди 2 години

и развалени протестни яйца....навяват мил спомен за ХАДЖИгенчо и компания...А к'о стана с лафа "ИЗБОРИ ДО ДУПКА"????