186

Бъдещето

преди 2 години

Бъдещето на България ще определят не строителите от ГЕРБ на АЕЦ Белене и Турски поток, нито влюбените в Русия, това ще направят ЕС и НАТО, Белият дом и Пентагонът.

185

Анонимен

преди 2 години

' "цялата власт" има ТРИ КОМПОНЕНТА! ' -- цялата власт има пет компонента, освен видимите три, които се попълват чрез избори има още медийна, затова се купуват медии, и финансова, затова има тайни връзки между политици и финансови магнати и всякакви скандали около управление на банки.

184

Възмутен

преди 2 години

До един: Колкото имат ИТН на изборите, толкова имат и ГЕРБ. Само дето ИТН сега ще загубят много от електората си, защото с тия шоуменски изцепки политика не се прави. Това не ми пълни джоба и не ми плаща сметките! ГЕРБ ги пренебрегнеха и се закопаха, Минеков дето носи ковчега..., който копае гроб другиму сам пада в него! Само, че жалко, за народа, че ще трябва да изживее и изтрада Егото на тия антихристи. Колкото повече пренебрегват ГЕРБ, толкова повече България затъва.

183

Валяка

преди 2 години

Това момче с тези ангажирани твърдения и коментари с всеки изминат ден олеква като личност. Принизява се до нивото на клюкарите. Вероятно за това е пригодена неговата психика. Трябва да си ревизира поведението на родна земя за последните 5 години!

182

133

преди 2 години

До АнонименХайде, изработи си хонорара, стига си издавал присъди !!!!!!!!

181

напротив

преди 2 години

Бъдещето на България е без тиква, тиквички и калинки.......

180

Анонимен

преди 2 години

Даниел Митов -Алкохолик ОБЛЕЧЕН И ИЗТУПАН .Една голяма измама е тоя.

179

мдаа

преди 2 години

Къдравата Сю или Мазна Гана , няма значение какво да се каже за този *** е.

178

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до ..ШИЗОФРЕНИЧНАТА МАНТРА,че "Президента държал цялата власт" това ДОМОРАСЛО "политиканче" би трябвало да знае,че "цялата власт" има ТРИ КОМПОНЕНТА!...Впрочем,под достойнството на всеки е да коментира изцепките на товамекотело..

177

ПроСоТо

преди 2 години

симпатягата каже:-"Не може без герп"...И е прав до някъде!...За къде сме ,ако не споменаваме нашите мъртъвци?..Даже имаме такива празници-"Задушница"...Да ги споменем..

176

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да бъде щурмуван с развалени домати, да почне да се навежда, да си прикрива главата с лакти, чудесно предизборно клипче за герб ще стане.

175

един

преди 2 години

Тези изглежда не могат да разберат, че за болшинството българи тази партия е по-заразна и опасна от COVID

174

Българин

преди 2 години

На този имам огромно желание да му вградя очилата в лицето.

173

Анонимен

преди 2 години

На изборите хората излизаме за Герб! итн бсп и дб ще бъдат тричени ама яко!

172

Анонимен

преди 2 години

Никакви разговори няма да има, докато Хаджигенов и шайката му не влязат в затвора. Те ще саботират всички, както го правят досега. Трябва да се спре с произволите на малцинствата и да се започне с Хаджигенов.

171

Анонимен

преди 2 години

Партиите с протестите откраднаха бъдещето. Излъгаха своите гласоподаватели, че могат да управляват. ДБ, ИТН, ИБГНИ един дол дренки.

170

До 185

преди 2 години

Колега, ако става дума за алкололикът Румен Петков, дето беше начальник на Полицията, не можеше да си разкопчае дюкяна, с логичен литературен псевдоним "Пикаещият във Фонтани" известен в Плевен и селата наоколо с въпросната дейност е казал, че има човек, който ще арестува Баце ???!!! Та този човек е най-голямото недоразумение с неговите сакъ другари Братя Гелеви, заминали на скришно място чрез българската WITSEC, за да не изскочи цялата далавера за наркотрафика Гърция-България-Гърция.

169

Анонимен

преди 2 години

До riks >>>>Скоро няма да бъде и на картата. Видимо до там водят прищявките на Радев и неговата свръх некомпетентност. Цените растат, заплатите и пенсиите замират, бюджетът дава фира, няма приходи от никъде, ЕС посочва среден пръст на Радев, който всъщност е НИКОЙ, инвеститорите бягат, шайката на яйцехвъргачите не може да сформира правителство, а правителство не става само с президентски укази и ... дърпайте шалтера! С това ще приключи и кариерата на о.з. ген. инж. Чорап/off.

168

riks

преди 2 години

България е все още на картата благодарение на Радев, гербопитеци ни доведоха до първи в най-негативните класации, няма да ги споменавам, те са все известни!

167

ралд

преди 2 години

Бъдещето на България минава през чекмеджетата на борисов, пудел такъв!