29

Анонимен

преди 2 години

Да най- накрая непочтената ви игра с месо ще си получи заслуженото, ние сме хора а не прасета!

28

баба мара

преди 2 години

нали искате ес и нато ще избият бълг животни за да купуваме вносното св месоот 4.99 лв за кг което не се знае от къде е и на колко години е същото стана предивреме и с козите в странджа

27

Тия 25%

преди 2 години

Ще се компенсират в политическата свинеферма.

26

Ники с очилата

преди 2 години

Българи троват месото с хормон на растежа и стероиди и анаболи.БАБХ не върши нищо.хората са болни.когато даваш хапчета на прасета и пилета трябва 1\2 седмици месото да се изчисти.и после пилетата и свинското трябва да ги третирате слагат се в топла вода и сол и се изхвърля мазнината от тях.да не говорим че са бухани с вода от един колограм месо остават 200 грама.за този геноцид няма никои в затвора.за сиренето това къде струва 4 лева е пълна отрова вътре белина слагат.

25

Анонимен

преди 2 години

Бизнесмените Пилето и Свинята молят Бойко пак да им даде пари и да правят салами от враговете му за по-евтино.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма го Бойко и няма и пари, да се молят на сегашните е безсмислено. Преди беше лесно - пари имаше за всички!

23

Анонимен

преди 2 години

българско свинско месо _____________________Аз ям месо от свинете или телетата, които познавам! И понеже почти всички измряха не ям много месо и ми е кеф! А вместо българско месо може да обърна някоя бутилка белина, която ще е повече био, като знам как се отглеждат животните! За избягване на дълги дискусии, посещавал съм няколко ферми и у нас и в чужбина! Има разлика, но не е достатъчна да ме мотивира! DIY пилета това е!

22

От материала

преди 2 години

До с бкп напредСтига с това БКП, всичките золуми на Мутрата сега ги прешивате на служебното правителство и Радев! Хората не са ***, стига с тези лъжи и злоба, злобата убива!

21

Ето го опа нов вирус

преди 2 години

Кръстоска свински грип с ковид и ето ви новият СвиноКовит-21.

20

Анонимен

преди 2 години

Българският алчен бизнесмен трябва да фалира................ Той продава свинското месо на 12 лева, а иска да го продава на 20 лева................... Защото иска синчето на 18 години да кара ламборджини и мазерати, да ги блъска, и на следващия ден да му дава нова кола за 450 хиляди лева за блъскаща количка по улиците........................Българският свиневъд напразно харчи ресурси, замърсява и пилее народно богатство.

19

Манечи

преди 2 години

Номера! Все частните стопанства ви бъркат някъде!

18

Сата НАТО

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете? ---///---- Сто пъти по-добре е.

17

Анонимен

преди 2 години

Понеже свинското поевтиня, дай пак да избием прасетта...

16

асан

преди 2 години

Няма кой да яде свинско. Гледайте овце.

15

Анонимен

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?

14

Анонимен

преди 2 години

Пускаме ковид по прасетата . И свински чуми по хората. И свинята цяла и хората без маски.

13

Пак по опорката?

преди 2 години

До с бкп напред: И кога беше чумата по свинете? Не беше ли по времето на бат'ти Бойко. Как така и досега не са им изплатили обезщетения. А един милиард и отгове дадени авансови на фирми за пътно строителство, за което даже няма издадени разрешения.

12

Нищо ново

преди 2 години

Много по-лесно е да откажеш хората да отглеждат животни, отколкото да ги накараш да започнат пак. Затова държавата трябва да помогне. А се оказва, че дори обезщетенията не са изцяло изплатени.

11

Анонимен

преди 2 години

При колективния - индустриален начин на работа се търси обема и количеството . КАЧЕСТВОТО не е възможно да се постигне. Така е във всичко . Затова в социализма никой не им търсеше продукта.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен -" След 12 годишно процъфтяващо управление на ГЕРБ, до там..." - ;;;;;; - Аха! За по-малко от половин година управление на партиите на "промяната" и на служебното правителство, резултатите са повече от блестящи!