13

Случаен минувач

преди 2 години

Забравихте ли красивата 30-годишна жена от Русе, изнасилена и после убита? Убиецът избяга чак в Германия. Забравихте ли красивата Вероника от Велико Търново, изнасилена и убита преди 5 години? Аз не съм забравил. Циrаните имат голям сексуален нагон, това всеки го знае. Това е положението.

12

пияница мистик

преди 2 години

На 17 години е всичко друго, но не и момиченце, днесаджии :))) На 17 годишните им се казва девойки

11

маргинал-майор Жаго

преди 2 години

колегата е за медал, вие ша го съдите...

10

??

преди 2 години

бременно 17-годишно момичеНЦЕ.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимендо 3какво може да преживял, тъпакоооо!!? преживял е възможността да безчинства на воля в страна, в която никой не защитава жените! на такива като вас трябва да им отскубват топкииите в продължение на часове, а след това да ви карат да си ги изядете панирани, изродигнусни

8

Анонимен

преди 2 години

смъртна присъда! това не може да продължава така! не искаме страна, пълна с мъже убийци и насилници! за убийците на жени и за гаврещите се с тях по особено жесток начин - смърт, за насилниците - затвор от минимум 5 години!

7

Аз

преди 2 години

Ситуацията е андибул морков...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен=== С едно изречение : *** им работа! Майката се е правила на разсеяна,защото е била наясно с пъкления план. Трябвали са им бебетата,за да цоцат парички от социала. Позната история,дете ражда деца!Докога властите ще си затварят очите за тези извращения?!

5

Бай Who Й

преди 2 години

от Ямбол какво да се очаква... там са диви селяци! Не си взимайте и животно от Ямбол! Най-мръсното и долно племе живее там!

4

До Анонимен

преди 2 години

Е че какво точно да е преживял пастрокът, освен похот и кеф, че е изклатил доведената си НЕПЪЛНОЛЕТНА дъщеря? Сега е нужно да получи цялата му полагаща се помощ в затвора - хем ще е далече от малки момичета, хем ще има доста време да поразмишлява. А пък колко ги обичат педофилите там - направо не е истина....

3

Анонимен

преди 2 години

Това е голяма трагедия. Ромео и Жулиета. Какво ли е преживял пастрокът, за да извърши немислимото. Нормален човек не може да извърши това. Той има нужда от помощ, не от затвор. Затворът няма да върне никого.

2

Христо

преди 2 години

Лоша работа ,но и нищо ново под слънцето.

1

Анонимен

преди 2 години

Комшиите знаели че ур.одът имал мераци към момичето, а майката се правела на сляпа. Еееее, а сега?