18

Анонимен

преди 2 години

моля лидерите на всички терористични организации да обърнат внимание на тази организация.предварително благодарности.

17

Коприва

преди 2 години

Поведението на тази организация дискредитира науката. Корумпирани екземпляри с доказана некомпетентност и злаовредност!

16

Анонимен

преди 2 години

Дълъг списък за причинители на следващи "пандемии". Десетилетието 2020-2030 ще бъде декадата на пандемиите,а след това Новия Световен Ред. Все едно сме във фантастичен роман. Страхът като средство за подчинение. Въпреки че сме 8 милиарда, ни управляват като стадо овце.

15

Няма

преди 2 години

патогени или вируси, в Китай се провеждат опити с военна техника, на принципа на вълновите честоти с различна сила...това разболява и убива хората...

14

Анонимен

преди 2 години

SARS-COV с когото предизвикаха сегашната пандемия е създаден в лаборатория. Има публикация в Nature Medicine VOLUME 21 от 09.11. 2015 година. Как мислите, дали "експертите" от СЗО четат научни публикации?По-скоро с произхода и разпространението на "новите" патогени би трябвало да се занимават други органи като полицията, прокуратурата и съдът.

13

Анонимен

преди 2 години

Кои са SAGO???

12

Анонимен

преди 2 години

Ковид досега не е изолирсн, те нови пстогени щее търсят.

11

Ха!!!!!

преди 2 години

Да идва пак Тръмп че да ги затвори окончателно тия от китайското СЗО. А китайския етиопец, направо в Гуантанамо- до живот. Иначе няма да мирясат.

10

Qanon

преди 2 години

Свръхбогатите полудяха! Всички знаем КОЙ направи вируса и защо! Интернет е пълен с доказана информация по случая! Само дето престъпникът няма сам себе си да залови...

9

Анонимен

преди 2 години

"През последните години се наблюдава нарастващ брой на опасните патогенни микроорганизми, които се появяват отново и отново, например SARS-CoV, MERS-CoV, Lassa, Marburg, Ebola, Nipah, птичи грип, като последният SARS-CoV- 2", се казва в изявлението на СЗО.-------------Сред въпросните "опасни" патогени, единствено Ебола може да ме стресне. Добре, че е прекалено смъртоносен за да не бъде пуснат сред населението срещу лесна печалба от производтсвото на ваксини.

8

Тръмп му викаше

преди 2 години

China virus.

7

Анонимен

преди 2 години

всички знаят, че е Китай, дори и самите китайни, само СЗО още търси от къде се появил

6

Анонимен

преди 2 години

Да не са решили да пуснат нещо ново . Ковида не върши ли работа

5

Анонимен

преди 2 години

Времето е като махало-стига връхната си точка в едната посока и поема към другата. ВРЕМЕТО ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА НАЦИИТЕ МИНА. Идва време всяка държава да се погрижи за суверенитета си и това направи Англия. Колкото по-малко зависимости, толкова по-добре ще се адаптира една държава И ЕДНА ЛИЧНОСТ.Всички, които скандира лозунги барабар с тълпата след тях, могат да изчезнат от бъдещата карта на планетата.

4

Анонимен

преди 2 години

СЗО се чуди на кои да плаща, за да поддържа мнимата Пландемия.

3

Анонимен

преди 2 години

Дали пък Тръмп не искаше да каже нещо с отказа да плаща на СЗО и излизането от организацията? Много ми се иска да можех да му задам този въпрос.

2

Радой Ралин

преди 2 години

Време е СЗО да бъде закрита, само харчи едни пари.

1

Анонимен

преди 2 години

Вече не е важно от къде тръгна, а къде ще свърши. И моля СЗО да затвори вече тоя цирк,обявявайки край напандемията. И стига с тия вълни. Ще ме хване преждевременно критическата от топло студено, вълна след вълна.