83

до 91

преди 2 години

Човек когато има доводи ги дава/пише. В противен случай е алабалистика за да можеш и ти да напишеш нещо по темата.Кое от написаното не е вярно?Много по-учени глави от теб и мен написаха -В НАЙ-ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ ВАКСИНИРАНИТЕ ИМАТ "НЯКАКВА" ЗАЩИТА, НО ТЕ ПРЕДАВАТ ЗАРАЗАТА, А ВАКСИНИТЕ НЕ Я СПИРАТ!

82

Анонимен

преди 2 години

Да нея отвее и тази

81

До 55 някой

преди 2 години

Всичките ти въпроси са на базата на неверни твърдения. Ти би ли ми обяснил 1. Защо слънцето грее през нощта. 2. Защо слоновете летят. 3. Защо ... и т.н. в твоя стил.

80

някой

преди 2 години

Не мога да кажа,че разбирам от ваксини,но някъде четох,че преди да започнат да използват пеницилина 20ГОДИНИ СА ГО ПРОВЕРЯВАЛИ!От сегашните ваксини единствено Спутника е ваксина на 12години,макар и създадена за друго.Сега ще започнат "професионални"коментари за тази ваксина,но дали е случайно,че в Унгария заразените са в пъти по-малко от др.удържави в ЕС.Там използват и руска и китайска ваксина.Хора от екипа на Кантарджиев смятат,че тя е най-добрата в случая,но политиката взема връх над здравето

79

Анонимен

преди 2 години

До някой 55 Абсолютно те подкрепям по всички точки.Без първата- просто защото за щастие нямам починали познати с ваксина/без да отричам,че има такива/. Никой няма да ти отговори на тези въпроси,защото не могат.Обаче веднага ще ти кажат колко си прocт,защото не си ваксиниран.

78

M.I.C.

преди 2 години

До Искра. То и за Астрата и за Файзер трябваха само 2 дози. Сега започнаха да слагат и трета (до година може и четвърта). Ваксината на JJ е по-нова или по-точно може и за нея да е нужно да има 2-3 доза... така че, ако е само за сертификата без да се вземат други фактори под предвид предполагам, че е ок....

77

Ха-ха!

преди 2 години

Аз пък избрах да не се ваксинирам. Сертификат не ми е нужен, пък и не си струва да си рискувам здравето заради някаква си хартийка.

76

Искра

преди 2 години

препарата на Jahnsen Jonson&Jonson избрах, защото е еднодозов и веднага получавате сертификат. Не се чака един месец за втора доза, че чак тогава да се водите имунизирани.

75

Анонимен

преди 2 години

д-р Любомира Николаева- Менгеле .

74

M.I.C.

преди 2 години

До 81: А и Вие сам го казахте: "Искрено Вярвате..." Аз също искрено вярвам, че е прекалено рано да се потвърдят вашите проценти изложени в коментара Ви. Считам, че вашето мнение субекивно, същото важи и за моето. Ефективността на ваксината е далеч от аксиома. Нейната безвредност (малък % на сериозни странични ефекти, защото няма нищо на 100% безвредно) също. За мен няма нищо лошо да си изчакам статистиката от 4-тата вълна и да реша за себе си. Пък, ако не дочак е мой избор.

73

M.I.C.

преди 2 години

До 81. Съгласен съм с Вашето мнение, но мисля, че ще се съгласите, че едно е ваксина, съвсем друго антибиотик. Това даже не е толкова важно в конкретния случай. При нормални обстоятелства, и в днешно време, едният (антибиотик) и другият (ваксина) медицински продукт ще се тестват с години преди да бъдат предоставени за масово ползване. Съгласен съм, че живеем при ненормални обстоятелства, но това не означава, че световното население трябва да тества нещо задължително. Защото това става-тестваме

72

Анонимен

преди 2 години

Бийте си ДНК ваксина и сте готови

71

ОТНОСНО ПЕНИЦЕЛИНА

преди 2 години

До M.I.C. Примера с пеницилина илюстрира по -скоро страховете на хората от новите открития в медицината. Искрено вярвам, че ваксините са 99,99% безопасни.0,01% е вероятността да има сериозни противопоказания от поставянето на ампула течен аналгин, но за това няма истерия. Все още няма открито лекарство срещу COVID 19, при всеки болен лечението е различно, та затова хора вземете информирано решение!

70

M.I.C.

преди 2 години

Какво общо има пеницилинът с ваксина, освен, че са продукти използвани в здравеопазването. Едното те лекува, когато вече си болен. Другото те предпазва да не станеш болен. Проблемът с конкретната ваксина е, че не е горе-долу определено каква е нейната ефективност и има ли я изобщо. Ако си ***. Браво. Добре се справяш да генерираш коментари.

69

Анонимен

преди 2 години

Нали ми казахте да чакам 6 месеца след като съм карал вируса да си бия ваксина? Сега 20 дена... Айде разберете се продажни некадърници и излезте с едно мнение....

68

За ваксините

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; left: -99999px;">С откриването на пеницилина се слага началото на антибиотичната ера. Първите антибиотици са продукти, произвеждани от бактерии и гъби, които са способни да унищожават или да спират развитието на други конкуриращи ги бактерии. Този феномен е бил използван още от древните Египтяни, те са лекували инфектираните рани с мухлясал хляб.Прочети още на: Пеницилин случайност, спасила милиони хора

67

Професори

преди 2 години

Тези професори никнат като гъби,пеят в общ глас едно и също,очевидно им се плаща за тази гнусна пропаганда

66

Що бе Ганьо?

преди 2 години

Много *** антиваксъри! Ако сега беше открит пенецилина, щяха да казват "как с мухъл ще ни лекуват, ще ни убият"

65

M.I.C.

преди 2 години

До 73. Може би точно заради такъв тип коментари, не се възприема позицията на хората, които не искат да се ваксинират. Вирусът е достатъчно опасен и смъртоносен, за да има разумни мерки.Не и, обаче, да се карат хората да се ваксинират с нещо, което не е изобщо ясно дали работи, а и какви ще са му страничните ефекти.Едно е да се потърпи да се носи маска и/или да се ограничат събирания за известно време, което е неудобство (подчертавам за известно време.) Съвсем друго е да се набодеш с нещо.

64

Анонимен

преди 2 години

Боцкайте си бустери всеки ден, за да сте безсмъртни!