11

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар и всички колеги сме ваксинирани. Имаме обаче няколко сестри, които още не са.

10

Крети

преди 2 години

Как лекар се ваксинира, като ваксината отива в канала

9

Анонимен

преди 2 години

Лекарите и без това са ваксинирани над 90%. Явно санитари и друг *** ги е страх.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами напишете истината - рестрикциите падат за заразоносителите, т.е. ваксинираните. Великата Белгия е хищен дискриминатор, заселена с всякакви маси, гледаща отвисоко останалите страни.

7

Анонимен

преди 2 години

6 ако това е така, то тогава горко и тежко на политиците. Защото този път ще пламнат локални войни на всякъде. А у нас дори полицаите и армейците не биха си ваксинирали децата. Така че не съм много сигурна в тая война, кой ще е губещия накрая.

6

Анонимен

преди 2 години

И там ще възстане народа. Гарантирано.

5

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКО Е ПОСТЕПЕННО ЗА ДА ГО ПРИЕМЕ ОБЩЕСТВОТО ЗА НОРМАЛНО НОВОТО НОРМАЛНО! И В БЪЛГАРИЯ АКО СИ ВАКСИНИРАН УРА ИМАШ ВСИЧКИ ПРАВА А АКО НЕ СИ ПРАВАТА ТИ СА САМО 50% :D ЗА СЕГА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ИМАТ ОЩЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ СА МИНАЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ТАЗИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! МИНАТ ЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПРАВАТА ЩЕ СА БЛИЗКИ ДО 0%

4

Светозар

преди 2 години

До ЦИРК КОВИДМного си прав. Вземи думите от устата. Ще обърна внимание на още нещо. Кой от големците в държавата се е ваксинирал - политик, бизнесмен, актьор, музикант ... ? Ваксинацията с витамин С на Бойко не се брои.

3

Крети

преди 2 години

Taзи седмица почина в Пазарджик едно 22 годишно момиче учещо медицина, падна жертва на рептилската ваксърска пропаганда след игла с шампоана на Джонстън. АМИН!

2

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Това е може би най-безумното нещо, което трябва да ви изясни от раз реалността около "ваксините" - МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ не ги искат, и в отговор ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ. Ако "пандемията" беше толкова страховита, нямаше ли да се набодат с желание? Ако "ваксините" бяха толкова хубави и безопасни, защо ще се дърпат? Нали ежедевно виждат колко са полезни? И ако хората, отговарящи за здравето на държавата отказват да се подложат на медицинска процедура, не трябва ли да се помисли защо е така??

1

Анонимен

преди 2 години

Тук наш Танас само по тошковски може да бъде ваксиниран