59

Инфлация

преди 2 години

Доброволците от ВМРО да ходят да пазят Бойко Борисов и Каракачанов, за да не станат бежанци в Турция. Нали тези от ДПС са им приятели, особено Ахмед Доган. Той ще ги уреди в някои от тамошните затвори, а не при бай Ставри ! Честито на банкерите и финансистите. Дори и те започваха да разбират, че страната е в необявен фалит !

58

баба мара

преди 2 години

доброволните отряди ще ги бият и обират парите и златото да идват военни отнато да вардят европеиските граници

57

Анонимен

преди 2 години

Без паре и мама на тате не дава свободоноо

56

пияница мистик

преди 2 години

Тоя голяма прическа извади, честно майна :)))

55

Анонимен

преди 2 години

От Добрич съм. Къде да се запиша в доброволните отряди?

54

СМЕХ...

преди 2 години

ЗАЩО ДА ПАЗЯ ГРАНИЦАТА ---КАТО НЯМАМ , ЗА КАКВО ДА Я ПАЗЯ....?!

53

2

преди 2 години

ВМРО няма ли някой интилигентен човек , ами са изтипосали селски бек да разаснява . Няма ли някой нормален???

52

SS

преди 2 години

Границата ни с Турция може ефективно да бъде пазена,но бай ви SS не дава акъл безплатно.Има хора с пагони дето взимат по една шапка заплата да мислят за това.(а колко мислят е друг въпрос)Сега като се увеличи мигрантския натиск и не дай боже убият някой от тях,ще има нужда и от гранични полицаи.

51

SS

преди 2 години

Значи доброволни отряди ? Пак дайте да дадем.А знаете ли как ще отида без оръжие да пазя границата от хора които перманентно са били във война и имащ боен опит ? В страната българите където сме били наемници някъде по света сме шепа хора.Тия от ВМРО дето си присвоили инициалиалите на някогашната организация говорят с гза си !

50

Анонимен

преди 2 години

И тоя шлифер дава акъл.Е гати,пропадналата държава.

49

Анонимен

преди 2 години

Динко и Перата вече са там.Рекета ще е безпощаден.2000 Евро на човек,или свинска опашка.

48

Анонимен

преди 2 години

Бони да строят свиннеферми по границите!

47

Не забравяйте

преди 2 години

Ангел Джамбазки на първа линия - за мед сестра!!!

46

8

преди 2 години

Такива "доброволни "отряди имаше и през 1923 година!

45

вмро-то

преди 2 години

Дайте личен пример! Цялата ви членска маса състояща се от два файтона, барабар със шкембелията и релсата на границата един месец денонощно, тогава може и да повярвам. Поканете и боцко, той с жипката ще го раздава дежурен офицер. За координация на силите и средствата - демек акъл ще ви дава. И да не забравите Джамбазки! Понеже не е служил войник - за медицинска сестра става!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия хитлеристки идеи, бе! Кви патриоти са тия, дето си правят частни армии?! Стойте си в забвение, докато ви дойде акъла, ако ви дойде!

43

Анонимен

преди 2 години

Миналата есен на гръцко- турската граница, аскера пробиваше проходи в мрежата и насочваше чернокожите къде да атакуват, а гърците контрираха със сълзотворен газ и стоп патрони, на много места имаше и ръкопашен бой с палки, щитове и кой квото намери, ития така почти 10 тина дена, това го видях с очите си! А бг мутрите са решили да спират нашествието с голи и боси НЕВЪОРЪЖЕНИ селяни... Това само бг мутра може да го измисли!

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Много интересна стратегия на Синагогата. Евреи ще правят отряди да ни пазят от евреи. И не е зле хората да направят една качествена справка какво точно означава понятието "евреи" и кои лъженароди влизат в същото. Казвам това,защото основанията да се храчи по евреи са категорично справедливи и ако някой Ви съди за обида на тези,които са клали и изнасилвали из Земите ни сам той ще попадне под съд. Апропо,Каракачанов и Джамбазки отидоха ли на Каракачанския nомашкu събор?

41

ДА ХОДЯТ,БЕ...

преди 2 години

...АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО,НЯМАМЕ РАБОТА ТАМ, ЩОТО НЯМА КВО ДА ПАЗИМ!!

40

Анонимен

преди 2 години

До :DНаистина , прическата му е трепач!