326

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 384 Единственото, което се "гледа" в твоя пост е, че от комплекси дъх не можеш да си поемеш. Останалите българи масово не мислим като теб. Нито мислим, че икономиката ни е "нула", нито сме "бедни", камо ли като "Страна от третия свят", нито хората "проституират". Явно имаш доста нерадостна съдба ...

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 382.......Отявления *** пише с разбиране. Все пак - добре! Значи има за какво да се хванеш. Защото предполагам, че повечето са passive, от тези дето размахват знаменца с цветовете на дъгата...

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - гледам членката на ЕС и НАТО американската партньорка РБ за 30 години здраво дръпна напред - първи по смъртност в света, икономика нула, бедни като страна от третия свят, два милиона измряха от бедност и мизерия, други два милиона мият улиците и пpocтитуират на запад, в страната цари тотална дебилизация и чалгаризация на населението. Българите са благодарни на ЕС и САЩ.

323

Анонимен

преди 2 години

Искат с Русия, ето го най-успешния националистически руски проект (къде е Воленчо?), но явно унгарците са дълбоко скарани с географията, хахаха.

322

Реалист

преди 2 години

До Анонимен 366 Гей парадите ,наркоманията ,алкохолизма ,паталогичните лъжи ,лицемерието и други демократични,, култури ,, ,ценности ли са ?

321

Хммм

преди 2 години

Укзит какво трябва да рече? Защото Унгария на никой език не започва с Ук. Остави че сте неграмотни в този сайт ами и да мислите не можете.

320

няма да се откажат

преди 2 години

Европейски ценности: Фашизъм, ЛГБТ+, cancel culture, шейминг, постхуманизъм, феминизъм и постмодернистична култура.

319

Анонимен

преди 2 години

Според експертите в близките 20 години няма да се появи ефективна защита срещу хиперзвукови ракети. От друга срана сащ ще бъдат в състояние да пуснат първият протип на хиперзвукова ракета едва през 2034 г. и няма гаранция че ще бъде успешна. Това дава 10 години предимство на Русия и я превръща в супер държава която може да прекроява света според своите интереси.

318

Анонимен

преди 2 години

Орбан е едно диктаторче съветско, а българските комплексари трябва да са благодарни на ЕС за това, че заплатите и пенсиите им се увеличиха значетелно и пътуват и работят свободно в Европа, което е мечта и химера за руснака. Парите за магистрали и други проекти нали дойдоха от ЕС, бе. Като не ви харесва в ЕС всички джуджета като БГ и Унгария да излизат, Запада може без вас, но вие не можете без Запада защото ще станете роби на Русия, Турция или Китай.

317

ШВЕЙЦАРИЯ, НОРВЕГИЯ

преди 2 години

защо са извън ЕС? Защо Швейцария окончателно се отказа неотдавна да се присъедини? За съжаление, Унгария няма да успее да се откопчи. САЩ няма да им позволят. Членството в ЕС и членството в НАТО са едно и също нещо. Единственото изключение беше направено за Обединеното Кралство. Чисто и просто, защото то е в дъното на всичко. което се случва по света.

316

Анонимен

преди 2 години

Не съм чул западноевропейските страни да са се отказали от културата и ценностите си, които са не по малко древни от унгарските.. нито да унищожават индивида, напротив, силтатана ЕС е уважение към всеки индивид... Орбан на евтина пропаганда го удря, путинската му гьобелщина ще му отвори пътя към гробищата на историята...

315

Коци

преди 2 години

За какво ни е 450 милиона пазар, като нищо не можем да произведем, и продадем там! Едни печени семки, като кокал твърди, видях в Испания. Сирене като нашето, но не е наше производство! Турско, Немско и Фета- Гръцко. Абе, зарежи.

314

Серый Волк

преди 2 години

Бъдещето принадлежи на хора с морални устои, затова бъдещето принадлежи на исляма, елхам-дюлиллах!

313

Патриот

преди 2 години

Във Франция беше пълно с араби и чернили преди 2 години. Нищо добро не ги чака.

312

Цъки

преди 2 години

Колко Маджарци работят в ЕС, ако се приберат, ще катастрофира Орбанчо. Нали излизаха Фидес от ЕНП, разстроен е човека.

311

Анонимен

преди 2 години

След Укзит - Булзит, Ромзит и т.н!

310

Анонимен

преди 2 години

До другаря орбанов.......Шебек, Орбан бе ярък антикомунист! Ама шебеците не четат!

309

другаря орбанов

преди 2 години

Комунист говори аз морал и християнски ценности. Отивам да повръщамм. Излизайте от ЕС, червени кхмери. В Азия ви чакат

308

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа е кклоака... блато... кеенеф ... и там всичко гние и се руши.Всички столични градове са пълни с източноевропейски просяци, африканоси и арабели... всички чакат на социални и малкото които работят го правят само да отбият номера.И да е била велика Европа някога , това време е отдавна в миналото.Унгария щом е решила ще се махне.Това не зависи от Орбан или Сорос а от народа. Ние ще стоим... щото нашите чорбаджии имат голяма далавера в източването на европейски субсидии. За нас - Ку*

307

Анонимен

преди 2 години

Евала на Орбан, гледа си интересите на страната, а не на тъпите брюкселки чиновнициБритания като излезе, та случайно да настана апокалипсиса за нея?