53

До E2-E4

преди 2 години

Така е 100 % ..............България е съюзник на НАТО и САЩ, следователно няма начин да не приема афганистанци..............ако са 70 само е добре...........но не вярвам..........приемем ли 7000 и край на тая държава!!!

52

СМЕХ...

преди 2 години

ПРИЕМЕТЕ 70-АФГАНИСТАНЦИ....ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТЕ 70, 000-ЧОВЕКА , ЩОТО ОСТАНАЛИТЕ СА ГОТОВИ ВЕЧЕ....ХА,ХА,ХАААА...НЯМАТЕ ИЗБОР , ЩОМ СТЕ ЯЛИ ОТ ТЕХНИЯ ХЛЯБ ,ТАМ У АФГАНИСТАН!

51

E2-E4

преди 2 години

България е съучастник на САЩ в този хаос. За 20 години 11 хил. български военослужещи бяха на мисия в Афганистан. И сега няма не искам, няма недей. Да сте протестирали когато нашите *** ходеха на гурбет там.

50

Анонимен

преди 2 години

Л,уди ли сте, бе? Ние и 7 не искаме!

49

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че ще намерят толкова желаещи

48

вън от нато

преди 2 години

който е подписвал споразумение да си носи последствията , да си взимат хората сега а не да ги разпределят и нашите са *** ,вън от нато, нато ни изполва за разни техни си схеми , три морета , срещу русия , в афганистан , а сега като има проблем , последствията ние да ги поемаме

47

не 70 а 0

преди 2 години

абе бягат от проамериканското правителктво да си взимат сящ , така на времето в алжир , като се освободили от франция профренските чиновници всички избягали във франция , сега си имат проблеми , да си ги взима сащ те там правиха правителства и подкупваха хора

46

Анонимен

преди 2 години

Никакви бежанци, кой си ти да определяш какво ще приема българския народ, ти ли ще ги гледаш? Референдум по такива съдбоносни за народа теми.

45

Идеалист

преди 2 години

А те дали ще искат да дойдат. Спомням си, че през 2015 г, само преминаваха през България, защото условията бяха лоши, отношението към тях беше лошо, храната лоша и накрая ги биха. Колкото до тези американски колаборационисти,не мисля, че са ни необходими. На когото са служили, той да ги храни! Те са били за пари срещу народа си!

44

Анонимен

преди 2 години

У вас ги приемай, в стаята на дъщеря ти сложи петима.

43

Швед

преди 2 години

Срещата е приключила с шведска маса.

42

Анонимен

преди 2 години

Искам да ми дават пари без да работя ,а само да лежа !

41

Ddd

преди 2 години

70 редовни, а нередовни - 7000.

40

Стойчо

преди 2 години

Айде тия и те предадоха България!

39

до 26

преди 2 години

До Анонимен 26 "Човече;нали имахме и капиталисти-Милен Велчев;МарешкиЦаря и т.н.И какво?Направиха далавера с дълга на България в наш ущърб;Купиха си хотели;Върнаха си земи и гори;успешно участваха в обществени поръчки-въобще;всеки гледа собствения си интерес1

38

Анонимен

преди 2 години

И как точно ще ги преброите тез 70 едно две три и тн сякаш някой ще ви се лигитимира става въпрос за вълна от бежанци а не за физкултурно занимание

37

А, не е баш тъй...

преди 2 години

70??? Ами родата им??? Мама, тати, жена, деца, брат и сестра с техните родители и деца, ами братовчедите 1,2,3..., че и те като подкарат и тяхната рода?! Абе, този "сериал" май сме го гледали, само персонажите ще са други! -))))))

36

Анонимен

преди 2 години

Вземи си ги у вас.

35

Demonaz

преди 2 години

Приеми си ги у вас ПЕС! Пак ли ще взимате пари за всеки талибан,както и за всеки набучен с ваксините ???

34

SHEFA

преди 2 години

В ТАЗИ БЪРКОТИЯ-ИЗБОРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ-ЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ИНФЛАЦИЯТА???????-А АВГАНИСТАНЦИ ЩЕ ПРИЕМАМЕ.-ЕПА ДА ГИ НАСТАНИМЕ В КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ-А?