36

Няма значение

преди 2 години

личи си колко милиционери има тук. Общото IQ на сайта падна. На държавата няма надежда с толкова *** да се справим. Дано ви отрежат от главата първо, да видим кво ще работите тогава. По строежите и охрана/такси. Никакви полицаи не сте. Пропагандата си я дръжте за някой, който ви вярва.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Да, ама хърватите си нямат Мая Манолова и Антон Кутев дето под път и над път ни обясняваха, че асфалта не се яде. И умнико да те светна, че магистралите в Хърватия са ПЛАТЕНИ!!!!!! Много обичате еди къде си било еди какво си. Да, ама е и защото. Тук стоят проекти от 70 и повече години. Ако не бяха ГЕРБ още щяха да брадясват. И Ст.Чирпан-Чирпан -"вълните", както и София-Горна Диканя-"сваличищата" не са строени от ГЕРБ!!! Тунелите на Витиня също!

34

MaйMyнaтa

преди 2 години

Това е човекот, който прай балансот в държавата с пpeмaтитe

33

Анонимен

преди 2 години

Гешев се държа достойно и компетентно. Хаджигенов сам се направи за резил.

32

митко

преди 2 години

Съд и затвор за сатрапите Боко Тиквата и каскета Гешев.Мястото на слугите на мафията е в затвора.

31

Анонимен

преди 2 години

Само Божков може да те оправи гологлав !? И много запецваш !

30

Отговор

преди 2 години

По-добре герберски "калинка" , отколкото необолшевишка "хлеб*арка"! Трябва да си сляп, закърнял комунист ,или обикновен ***,за да не видиш построеното при управлението на ГЕРБ! Но на някои май им се плаща да са слепи!

29

6

преди 2 години

Всички са невинни с изключение на битите!

28

Анонимен

преди 2 години

Гешев ги направи смешни на изслушването, неграмотни чалгопитеци срещу юрист,смех

27

Каскета

преди 2 години

Забавяне няма, преписките директно са прекратени , а единия от биячите съм го повишил и вече ми е лична охрана

26

Анонимен

преди 2 години

май забрави да внесеш в НС най-важния документ-Оставката ти.

25

ПроСоТо

преди 2 години

"Нема забавяне на преписките"...Може,има ПРЕКРАТЯВАНЕ,наредено от една от неговите подчинени "прокурорки"..Демек, БЕЗ ЗАБАВЯНЕ ПРЕПИСКАТА Е БИЛА прекратена,поради.."ЛИПСА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"....А този,който по конституция е там за да НАДЗИРАВА дейността на подопечните му,просто си е затворил очите..Сега от девет кладенеца вода ще влачи,за да "докаже" колко е "невинен" и нема нищо общо..Е,СЕГА,когато нещата яко загрубяха,подхвърлиха четирима от САДИСТИТЕ-УБИЙЦИ за курбан..А останалите?

24

Фен

преди 2 години

Скапаното Гешенце-Бешенце, каналното недоразумение *** то! Ама ти душицо малка кирлива не ставаш за прокурорски пост, даже послушно да изпълняваш заповеди, моето смрадливо глиганче! Върни откраднатите мръсни парички, подай оставчица и *** в някоя малка смрадлива дупчица, така хубаво ще ти отива! И охраничка няма да ти трябва, блатно изчдийце малко.

23

Анонимен

преди 2 години

Хрантутниците няма ли с нещо смислено да започнат да се занимават. Стига сте си чесали езиците с тея платени протести от 50 лентяи.

22

хехе

преди 2 години

Много се е разбързал напоследък тоя лакей

21

До Анонимен 29

преди 2 години

Освен че ще е наистина комично, нищо няма да стане.

20

Анонимен

преди 2 години

ЗАТВОР ЗА ГЕШЕВ!!!

19

dakotabg

преди 2 години

Аз не защитавам никого,но е трябвало,да занесе и снимката на адвоката с прашка!Та,така и да питам защитниците на битите,ако сте полицаи и някой хвърля по вас,вие какво,ще правите?Верно,има арести,но при толкова народ,кого първо,да арестуват?А в Париж,жилетките,не ги ли биха,кой,какво каза?

18

милия

преди 2 години

Досега кво прави? Пазеше нощни шкафчета.

17

Койчо

преди 2 години

Главният прокурор винаги стриктно е изпълнявал нарежданията на шиши и тиквата