15

Ебассси

преди 2 години

Вирджиния Джуфър която скоро предстои да се пенсионира с тъга си спомня как е била малтретирана от принца когато е била непълнолетна .... някъде преди 30+ години.А принца категорично отрича , щото не си спомня такова нещо да се е случвало.Значи той, принца , дето може да има всяко момиче в Лондон, от която и да е раса и възраст блъска ПЕТ ЧАСА полет със самолета си до тайствения остров на Ебстейн и 5 часа полет обратно за да опъне ВЕДНЪЖ някаква си Верджиния приличаща на американска кобила ???

14

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

13

Ах,

преди 2 години

Ах ...

12

ха ха

преди 2 години

Пълни глупости на търкалета е тая статия. Кралският експерт ще не се разтревожи за плановете на Чарлз и Уилям, ами се тревожел не даже за Хари, ами за Мегън. Егати нескопосаната английска пропаганда срещу семейството на Хари. ХА-ХА-ХА....

11

пияница мистик

преди 2 години

И какво е виновен принц Хари, че чичо му е жулeл някоя си Вирджиния, когато той най-вероятно е бил още малко дете?

10

Анонимен

преди 2 години

Кои са тия нищоправци и защо занимавате хората с тоя рижак и тая white nigga-рка?

9

xaxsasб

преди 2 години

Много жени щяха да градят кариера по островите в сферата на туризма и модата, за да избягат от живота на средната класа. Вместо това помогнаха на ЗападноЕвропейският бизнесмен да стигне приживе до мечтата на ислямиста. Острова с четиридесетте девственици. Момичета стойте в България, трийте социалните мрежи и не се продавайте за пари, че чичкото с белото и костюма ще иска в замяна на храна да му ядеш кокосите в държава от третият свят. Панама и Сингапур е ориента, не го бъркайте с Оренда.

8

Анонимен

преди 2 години

Ми да идат в юк д берът аспержи -кво,д не е срамна работа ? - били меган па хари- голем праз , *** като има прости хора да им плащат за тъпотиите тея ще се мислят за нещо различно дет не сее лина

7

Асан

преди 2 години

Секс скандал у Симитли е по интересен :))

6

Анонимен

преди 2 години

Хихихи- този половината *** на Лас Вегас нахендри, с тя с сумата му и продуценти се въргаля, има ли скандал, не? Сега някаква си боза ще им мъти живота, абсурд. Тези палячовци такива кинти свалят в Щатите , за които в кралството само биха си мечтали.

5

Анонимен

преди 2 години

Ама те имат ли репутация?

4

Да пускат видео

преди 2 години

Тези двамата да записват едно interracial и да се приключва. То не бяха ревове при Опра, не бяха драми за няколко долара. Една касетка да пускат и ще закрепят положението за няколко години напред.

3

xaxsasб

преди 2 години

Защо този скандал да е избухнал миналата седмица? Американците от движението на Тръмп qanon в тубата го разобличиха още преди 5-6 години заедно с Епстийн и 1 куп други светски личности. Кралското семейство се опитваше да запуши устите на всички до последно, но беше ясно, че няма как да завържат устите на милиони следящи темата, което е и причината тези двамата да се отделят, поне на думи от Бъкингам. Много момичета от Източна Европа щяха да стават "модели" и да работят в хотелиерството, уви.

2

Анонимен

преди 2 години

Няма лоша реклама.

1

Натовеца

преди 2 години

Дръжте ни в течение !