176

Мен

преди 2 години

Нищо не давате! Нищо не налагате. В Бургас няма заведение работещо на 50%. Няма персонал с маски! Как ке ги стимулирате за ваксини, като те и сега си работят на 100% и без маски и на никой не му дреме за мерки! Децата няма да могат да учат присъствено отново поради липсва на всякакъв контрол на наложените от вас мерки!

175

Анонимен

преди 2 години

този е най-неподходящият за здравен министър

174

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам, как може да си яростен противник на ваксините, и 2 минути след като си станал министър да твърдиш точно обратното, това може би е най бързия катарзис за всички времена.

173

Анонимен

преди 2 години

Тоя да каже защо сездателят на PCR теста нобелов лауреат, повтарям създателя на PCR теста казва, че PCR теста не може да открива и доказва наличието на какъвто и да било вирус.

172

Анонимен

преди 2 години

Кацаров само той си разбира заповедта, май никой друг не я проумява.

171

Диди

преди 2 години

Интересно, след като вече текат трета фаза проучвания на лекарства за ковид и то на десетки фирми, защо е тази пропаганда с ваксинирането.

170

you

преди 2 години

От бай *** по умен няма.Все отричаме,все негодуваме,все недоволни,все някой другимо е крив.В парламента е някакъв цирк,управляващите са клоуни.Само да хейтваме и плюем сме най-добри.За това сме на дъното на Европа и никой за живи не ни брои.

169

До 192

преди 2 години

НИКОГА!

168

Анонимен

преди 2 години

При 20%ваксинално покритие да налага такива мерки е нелепо,в България няма как да се случи това с ковид паспортите,народът ги бойкотира като отказа да се ваксинира.Времето ги притиска,безумието лъсва,хората протестират вече в Западна Европа,в Италия ваксинирани горят паспорти на протестите в знак на солидарност с неваксинираните.Вече и много от тях разбраха,че цялото нещо е 1 безумие,тук в БГ номерът няма да мине.

167

Анонимен

преди 2 години

Този л.умпен ли ще ни ограничава свободата?!? 85 % няма да се ваксинираме- така ли ще оставим някаква у.тайка да се разпорежда с живота ни???

166

До 189

преди 2 години

И Вие също. Никой не съществува изолиран от останалото. За момента, колкото и да не Ви харесва, друг изход, освен ваксинация, няма. И се молете да не се сбъднат прогнозите за климатичните промени, че тогава я втасахме и с тропически болести. А за тях ваксините са доста по-тежки, ако изобщо ги има.

165

Анонимен

преди 2 години

До 188 Има друг вариант и той е никой да не се боде. Няма ли работещи няма бюджет и дуржавноте служители ще духат супата. Трябва просто за месец да не работим, за да усетят хурката.

164

До 117

преди 2 години

Въпрос няма. Друг вариант, освен ваксинация, няма.

163

Анонимен

преди 2 години

Комшията с две игли вакса си почина от Ковид. Вярвайте, че ви пази.

162

Анонимен

преди 2 години

Щом си ваксиниран значи си безсмъртен?!? Дори след ваксина позната се разболя от Ковид. И тя беше заразна толкова колкото е неваксиниран човек. Значи ваксинираните могат спокойно да сеят зарази?

161

Мумията от ФБ

преди 2 години

ИТН са опозиция и на Кацаров. Направо не оставят място за маневри на ГЕРБ, заеха всички опозиционни теми и барикади :)))))

160

Анонимен

преди 2 години

Бях от колебаещите се дали да се ваксинирам. Но след това изнудване, на което ни подлагат, мисля да не го правя. Работя от вкъщи. Мога да мина и без заведения. И всичко да забранят, ще си поръчвам доставка на хранителни продукти, но няма да се ваксинирам.

159

Анонимен

преди 2 години

Харесвар ли ви мерките, протестърчета?

158

Ти го каза!

преди 2 години

До: 179 Ми да. Сега му разбрах заповедта.Така е ясно вече.

157

JOrdan JordanovSARS

преди 2 години

STOP TERROR WITH PCR TESTS Обсебени от масови убиици мед мафиоти провеждащи терора рекламиран като КОВИД 19 внушават че преболедувалите /заразените от мед мафията май били безопасни,.НЯМА ТАКОВА НЕЩО.Всички проверени от мен преболедували СА ОПАСНИ. МНОГО ОТ ТЯХ СА ЗАРАЗНИ ИЛИ ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ> ЕКСПЕРТИ ДА ИМ НАПРАВЯТ БЕЗВРЕДНИ ТЕСТОВЕ КАТО направят тестове за ЗАРАЗИ на МАСКИТЕ ИМ. Виждат се даже с просто око заразно носителите.Заразени са им автомобилите,смартфоните,дрехите вкл бельото..