13

Мен

преди 2 години

Нали са ни братовчеди нека да дойдат и повече няма да имаме демографски проблем

12

Хюго Бос

преди 2 години

И кск ще стане ? Нали гейско- ислямският ЕС не дава да ги връщаме и отблъскваме, ама и не хи иска при тях?

11

SS

преди 2 години

Ако в Бг дойдат около сто хиляди няма как да ги спрем според ЕС джендърски критерии ! Тук петдесет хиляди да останат след десет години ще са около половин милион. Не ми се мисли какво ще стане ! Но явно на никой не му пука !

10

Анонимен

преди 2 години

Ако настъпят мигрантите масово какво ще се прави? На месо ли ще се стреля или ще бутат лодките обратно в морето? Ще ги пуснат. Нали сме хуманни и човеколюбиви.

9

Анонимен

преди 2 години

Гърция разбрахме, сега да напищем и за БГ: България не и пука, всички спят и съответно ще се наводним с тъмни брадати. Сега ако сме дъното на Европа, то скоро ще сме като Сомалия. Честито.

8

Turchin

преди 2 години

Европейският съюз ще ви даде пари. Например 3,5 милиарда евро ще бъдат дадени на 3,5 милиона бежанци. Те ще коригират и демографската структура на България. Пристигащите бежанци са всички 18-25-годишни млади мъже. Българките да са готови.

7

Анонимен

преди 2 години

Да бе, това е концерт по желание. Като ти дойдат няколко милиона по островите, ще ви питам пак.

6

KARSTEN JANCKERR

преди 2 години

ТУРЦИЯ Е ПРОБЛЕМА ЗА СВЕТА..ДОКАТО НЕ УНИЩОЖИМ ТУРЦИЯ, НЯМА ДА ИМА МИР И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ЕВРОПА . ДАНО ГЪРЦИЯ ДА СМАЧКА БЕЖАНЦИТЕ, АПОСЛЕ И ТУРСКАТА НЕАКОННА ДЪРЖАВА..,ИМАТ ТАНКОВЕ ИМАТ АПАЧИ..БОЙ ПО МИГРАНТИ И ТУРЦИ .

5

съветче

преди 2 години

като ги хванете , качвайте ги на самолет и за Германия , там са добре дошли .

4

Разликата между

преди 2 години

БГ и Гърция е,че в РГ има ред червени линии във вътрешната и външната политика,които са неприкосновени и при смяна на партията или коалицията,която е на власт,те не се преминават.Ние сме царете на тоталното отрицание,на срутването на предишното,за да направиш твоето,но често срутваме палат,за да направим колиба.Като казвам ние,имам предвид партиите и политиците,нови и стари.Една от причините е липсата на контрол от обществото,което е заблуждавано и не може да прецени кой е добрия,а койлошия

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

По един Калашник на всеки граничар и по 200лв. награда за всеки труп + всичките му "джобни", да видите колко ефективни ще са гранична полиция. На втория третия ден желанието на радикалистите да минат границата рЕзко ще спре. Ако Хан Тервел е "пазил" границите си като сегашните продажници отдавна да сме изчезнали като нация. Даже и във византийските хроники нямаше да ни има

2

Влади

преди 2 години

Е, сега вече ние ще поемем основната вълна. С такова некадърно управление, президент + правителство , ни чакат тежки времена. Но "премъдрият" български народ сам си ги избра. А пък Дубаеца, дето инициира и плати протестите, го боли фара за народа.

1

Анонимен

преди 2 години

нашите да си опичат акъла.