7

До 5

преди 2 години

Ми щот не си чел.

6

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

НАгли престъпници на власт харчат трилиони ограбени от народите за нагло престъпни анти земни,анти слънчева система и анти климатинчи оръжия. продадени са милиарди оръжия за последните пет години.Констатирано от тази година 2021 ПРЕТОПЛЯНЕ НА БИОСФЕРНАТА ОХРАНА над големи региони в Северното полукълбо.Засегнати са Испания,Алжир,Италия,Турция,Англия,германия,Франция ,Русия,балтииско море и големи региони чак до северния полюс.Тежки увреждания правят милиони автомобили с включени скенери /led ..

5

Анонимен

преди 2 години

До Защо лиЗащото когато викингите са стигнали там всичко е било зелено. И оттма Грийнланд... зелена страна.Та толкова по въпроса за глобалното затопляне заради човешката дейност. И преди е имало такива периоди, но прадедите ни не са се впечатлявали толкова, нито са твърдели, че заради това ще идат при Один преждевременно. :)

4

Защо ли

преди 2 години

Се казва Гренландия? Само ако някой можеше да каже.

3

::))))

преди 2 години

Уведомете Грета и Тео. Алабаш.

2

Анонимен

преди 2 години

И друг път е валяло дъжд там. То гламавите учени понеже си правят изследванията на база слоевете натрупан сняг и са си приели без да мислят че там дъжд не е валяло. И те така, само ни баламосват.

1

Анонимен

преди 2 години

Е, промени, трябва да се приемат, няма как.