231

Та

преди 2 години

Питам го едно рестрантьорче защо крие ДДС-ТО, като печалбата му от една салата която е 7 лева му е 500-600%, той ми вика - ми що па не взема още 20%. Правете си сметка кви бизнесмени са. Той клиента нали си ги плаща тези 20% защо просто не ги преведе на НАП па да си прибира останалите 600%.

230

Доктор Охболи

преди 2 години

Алибегов две години не спря да реве за пари. Следващия да влезе

229

Анонимен

преди 2 години

Може да се пълнят заведенията, само ако 70% от музиката е чалгата на Слави!

228

Georgi Demirev

преди 2 години

Направо ми иде да си пусна Pink Floyd-Another Brick in the wall. НЯМА ТАКЪВ ФАШИЗЪМ. Скоро бях в Италия, без green pass, не може да влезеш в музей, в ресторант само отвън. Обмисляли го за публичния транспорт. Скоро, за дс си вляза в хола , ще ми трябва PCR тест или ваксина. Много ми е интересно да видя как никой няма да я спазва и тая простотия тука.

227

без думи

преди 2 години

преди Бойко им даде пара да си седят в къщи с 60/40 или да работят с бонуси първа линия топ. радев им отне всичко, отне бъдещето на децата (

226

жалкия фигурант

преди 2 години

радев и слави трифоноф ги излъгаха, гориха маски викаха няма ковид, а сега им забиха наж в гърба.

225

Анонимен

преди 2 години

Така им е наредил Боко. Трябва да има хаос за да се върне пак той и да продължава да си пълни чекмеджето а ние да сме най-бедни в Европа.

224

Анонимен

преди 2 години

Някой да усети намаление на цените след като им свалиха ддс на 9%? Справка Слънчака 32 лева сух спаружун бургер и 12 лева удавени във воняща мазнина картофки.

223

Анонимен

преди 2 години

Тия тарикати да почнат да си плащат на персонала осигуровките - реалните и тогава да имат искания към държавата а не да мамят държавата а да искат подкрепа.

222

W

преди 2 години

Е няма такава нахална *** като бг кръчмаря. Масите са 150% не на 50%, ДДС на 9%, храната и обслужването под всяква разумна критика, а за хигиена само може да си мечтаем. Затваряй!

221

Анонимен

преди 2 години

готвят протести заради бойко- хаос той обеща и най-верните му храненичета излизат да цаливат ръка или квот там им подаде

220

Minuva42

преди 2 години

Аз съм последния, който ще адвокатства служебното правителство и некадърния му здравен министър, но тези с протестите са тотално изперкали. Но наистина е забавно обркъжението около Радев да се пекат на огъня, който разпалваха под ГЕРБ :)

219

Симо

преди 2 години

Какво прави една т.нар. ,,сервитьорка"?Хили се за бакшиши,докато нейна връстничка учи медицина.Какво прави един барман?Продава алкохол на невръстни деца и застаряващи ергени,докато една жена на средна възраст мие входове да издържа трите си невръстни деца.Какво прави собственик на такова заведение,докато хирург оперира 8 часа пациент?Сменя си джипа всяка година.Да,лесни пари се правят от дискотеките,но всеки млад човек трябва да е наясно,че това занимание е до време и да има алтернатива.

218

Анонимен

преди 2 години

Радев ще затрие България !

217

отврат

преди 2 години

Нагло, долно, нахално кръчмарско племе. Предлагам целия български народ да се мобилизира да ги изхранва, да им яде вирусите, бактериите и гнусните манджи.Единствени имат 9% ДДС , а и него не плащат.

216

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не съм съгласен, уж на 50%, а всичко е претъпкано. Елате на морска гара Варна, да видите за какво става реч. Опашки пред заведенията всяка вечер, маси само с резервация. Данъка им 9%, цените убийствени, 200 г. сафрид 11,90 - най евтиния вариант, бира под 3,50 малка наливна няма. А само реват! Аз не съм ОК като родител, децата да си стоят в къщи online/евентуално/, а заведенията да са претъпкани и само да реват, не се наядоха!

215

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на протестите , всеки с камък в ръка и бой по търтеите. Който и да удариш няма да сгрешиш, все носи някаква вина за тази пандемия. Колкото повече ги търпим, толкова повече ще страдаме . Защо да храним тези 240 търтея, като те само крадат и лъжат народа?

214

Гиб Мелсън

преди 2 години

Къде бяха тези смели протестиращи кръчмари по времето на Винету? Все си виках по времето на Винету, тези собственици на заведения и персонала ще се вдигнат и ще протестират. Аха, аха да протестират, но не протестираха. Падна Винету, сега са по-смели и от най-смелите, защото знаят, че Президента не бие. не ти праща НАП и РЗИ и всички възможни бухалки ако си надигнеш главата.

213

Хан Крум

преди 2 години

Адресите семействата с снимки на всички държавни псенца и бок луци да се разлепят навсякъде из всеки квартал.Джихад до последен дъх за майка България въоръжена война с/у *** на Сатаната

212

Xaxa

преди 2 години

Не разбирам на кого са им притрябвали заведения? Ако не можеш сам да си направиш веселото тогава пиенето по кръчмите е безмислено.