112

Анонимен

преди 2 години

Ето тази статия е пример за пропаганда и дезинформация.А що се отнася до хидроксихлорокина-нека питат Домусчиев как се излекува от Ковид.Аз лично инфото за лечение го взех от един американски сайтFLCCC-Mask+ от група смели лекари ,които лекуват Ковид и описват протокола за лечение ,както и за превенция.Цензурата с която се сблъскват тези екипи е фашистка.Пропагандата за тези ваксини е истерична.Тече дезинформация на много високи нива,отричат се всякакви фактори,подпомагащи лечението

111

11

преди 2 години

Глупости ... Пъълни глупости.

110

Анонимен

преди 2 години

Дезинформацията е на СЗО и ЕС. Сороските медии и ТВ бълват гнусна ковид пропаганда, за да плашат и мачкат хората. Ваксините идват от хората, които искат да направят населението на земята на 500 млн. Какво повече да им вярвам? Те са в конфликт на интереси. Как човек, който мисли, че съм излишен и иска да ме няма, иска да ме спасява с експериментални препарати с мое изрично съгласие? Логика.

109

Анонимен

преди 2 години

До 1/137 Кой, *** ли? 2.8 милиарда долара наистина са сериозна сума при това тя е само за държавните им медии. Още колко се плаща на хората, които по цял ден са на амбразурата, за да бранят руските сатрапи, не можем да си представим. Това е много дори за бензиноколонка като Блатото. Затова ровят по кофите от глад.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 Едно време и СеСеСеРе-то така приказваше: че Запада ей сега ще "фалира" и съвеЦкия союз ще погълне света, а то взе, че съвеЦкия союз се разпаднА. Опят?

107

1

преди 2 години

Демек признават как харчат луди пари (на данъкоплатците) за пропаганда и цензура!Който смята (гледайки мутрата на политик), че е достоина за доверие даже по медицински въпроси, да им вярва :)

106

Анонимен

преди 2 години

До 129 АнонименНе усещаш но вече си пътник. Приятно пътуване към отвъднотогендер , няма да плачеме

105

цон кай хой

преди 2 години

кога най-накрая всички ваксинирани ще им пускат каквото са приготвили за ваксинираните и ще отидат на едно по-добро място?

104

Анонимен

преди 2 години

Направо ще се разплача. Фашистите дезинформатори се борели с дезинформацията. До къде я докарахме, толкова да се напъват да ни влеят здраве, а ние не та не!

103

Смех

преди 2 години

"Тази слабост, казват експерти, е позволила разпространението на вредни анти-ваксърски настроения в цяла Европа". А защо ЕС защитава, промогира и пропагандира частни продукти като "ваксините"? Не трябваше ли той да работи за общото благо на страните членки, а не на корпорациите? Кой държи патента върху "истината", че да казва кое е информация и кое дезинформация? Забраната на свободата на словото е забрана на свободата на мисълта. Четете и се образовайте, вижте книгата "Игра на богове"

102

Анонимен

преди 2 години

Ако беше една ваксина-можеше да поразмисля, нато начало-две, вече се говори за 3 и 4. Говори се и за още по-страшен ковид-22, което значи 5 и 6. Не, благомерси. Ще се въздържа от ваксиниране.

101

Анонимен

преди 2 години

аз си сложих иглата, никакви странични ефекти, не съм чипиран, в отлично здраве. ЕС трябва да спре БГ новините

100

Анонимен

преди 2 години

То на село и без друго ваксина не ти трябва, що се хабиш и да пишеш коментар...

99

Анонимен

преди 2 години

Дори не чета статиите, само слагам коментар, че няма да се ваксинирам.

98

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми прилича на министерство на истината, че и парички на данъкоплатеца лапат. Особено ме умилиха като прочетох, че се борели срещу хидроксихлорохина - не лекувал вирОса, бил фалшива новина - яд ме е, че не го знаех това и като бях много зле, взех, че го пих и ме излекува за около 2 часа, ама щом е враг на истината другия път няма да го ползвам! То и това че вирусът не повтарял преболедували било фалшива новина - ще вЕрваме на сорските cвинe и Феликс Карт, а не на вирусолозите

97

Анонимен

преди 2 години

Руските *** в България са част от мрежата на Кремъл, но за тях Кремъл не дава почти нищо: те са дотатъчно глупави и комплексирани да го правят за без пари: да си слагат сами примката на врата изглежда ги привлича. Стокхолмски синдром ЯКО. А че руснаците от пропаганда живеят е ясно. Иначе в Блатото е непоносима мизерия. Ако нямаха пропаганда щеше да има бунтове.

96

Анонимен

преди 2 години

100 мнения по няколко пъти на едни и същи цъpвyлaнкoвци. И все същата блеят: Няма вирОЗ! Туй е фашизъм! Нидейти са ваксинира! Пaцyли...

95

Някой

преди 2 години

Тези от ЕС са тръгнали по същия път по който вървят и техните господари отвът океана пълна некомпетентнос по отношение на вътрешната и външната политика.Когато те ръководят банкери кланове и корпораций това е крайния резултат

94

Анонимен

преди 2 години

Сега в Русия антиваксърите *** като мухи.

93

Антиваксър

преди 2 години

СЗО дезинформира,паникиосва и лъже много нагло целият свят.