77

Малко за политика

преди 2 години

ГЕРБ вече министерският съвет само отвън ще го гледат. Три мандата ни държаха на дъното на ЕС, най-бедната и корумпирана държава. Стига им толкова. Трябва обаче да се реши и проблема ИТН. И това е задача за избирателите. Вече се видя, какво може да се очаква от Слави и сценаристите му.

76

Анонимен

преди 2 години

Бройте още 7,8 години след падане на правителството на Борисов и докато се отървете от борисовщината.

75

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

74

Анонимен

преди 2 години

Към РЕАЛИСТ: Разсипниците също имат пари народът насреща няма страшно

73

Анонимен

преди 2 години

Прав е чиляка народа като е овца вълци ще го ядат а на ви сега промени Оти като работи некой не се сменя за щело и нещело

72

Реалист

преди 2 години

Капанът е в друго - само крадците от ГЕРБ имат пари за нови нови избори. Останалите партии изчерпаха финансовия си ресурс още на изборите на 4 април 2021. Знае се, че избори се печелят са пари, а пари имат само крадците

71

Анонимен

преди 2 години

12 години мутродемокрация стигат. Даже ни дойдоха в повече

70

???

преди 2 години

Още колко ли избори ни трябват, за да станем нормална държава без ГЕРБ в парламента?

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "АнтиГЕРБ ОФ-то (Алтернативата) нещо се омота като пиле в калчища." Ами то, горкото ОФ разполага обилно с врява, мегафони, вувузели, плейметки и най-вече - коМУНЬО-ПРОПАГАНДА - вече ПЕТА година. Е, няма как - 45 години комунизъм, 20 години чалга и още пет години коМУНЬОизъм да не ни ПРОМИЯТ без друго крехките мозъченца. Какво друго можем да очакваме след тоталния СРИВ на добре-сготвената ***, в която ни превърнаха чалга-юмручковците?

68

Като

преди 2 години

гледам колко безозъчни амеби има в БГ скоро няма да се оправиме. Пак ще си избере простия народ Чалгаря, Радев, Мая, Нинова ... Тва две гънки да имахте щеше да осъзнаете, че при Борисов беше по добре, ама не то имате само една и ть е от удар с твърд предмет.

67

Анонимен

преди 2 години

И през ден да провеждаме "избори", картинката ще е все същата, това има предвид Биков. Измислиха си "Изборен закон" - това ни струваше ТРИ месеца беззаконие и мунь...о всевластие; още ТРИ месеца ХАОС и бездействие ни струва его-то на СлаФчу - нали се прави на "почтен", *** - на "достоен", а кога, освен СЕГА, може КОрнето да ни стане прьомиерица, Пинокио - член на ВВС, Галевица - мЕнистЕрица на кривосъдието, а красавицата БаРбикян - менискус на МЕнистерство на Истината (по Оруел Бабикянинг

66

Анонимен

преди 2 години

АнтиГЕРБ ОФ-то (Алтернативата) нещо се омота като пиле в калчища.

65

Мда

преди 2 години

Дончев, за вас добър сценарий няма! Като лаеш в глутницата, очаквай да те опукат, нищо че си мислиш, че си по-свестен...Пък тия, дето са си продали съвестта съзнателно, са най-жалки!

64

Анонимен

преди 2 години

Създателят на хаоса е ясен. Просто има много почитатели.

63

Анонимен

преди 2 години

Хвърлянето на всякаква помия по Кирил Петков и Василев е първостепенна задача на Герб и ДПС, за съжаление волю или неволю подхваната и от ИТН.

62

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ-сламеният човек на Доган и Пеевски.Човек, който счита, че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство.Или не му уйдисва, както се казва на турски.Този същият трудно артикулира думите в говоримия български език, защото този неграмотен на български език човек е напуснал залата с"канадеца", защото кранчетата по които текат милиардите именно към тях и Борисов са прекъснати именно от онзи, "канадеца".

61

Борислава

преди 2 години

Абе не можем ли да си вкараме още канадци като Кирил Петков! Ако не става, да направим един референдум и да станем канадска колония! Щото и сега не ни управляват българи!

60

Анонимен

преди 2 години

И не на малкия пръст, Бойко, не можеш да стъпиш на Кирил Петков, ами трябва да заставаш "мирно" пред него... Защото ти си червив с пари, при това крадени, но за 12 години 1 ст. не ти се откъсна от сърцето за нещо или за някого... Докато управлява мегауспешната си компания, с още двама човека Кирил Петков създава и Център за приложни изследвания и иновации в Софийския университет. "Отваря" и т.нар. Харвардска програма, в която годишно се обучават 60 студенти, избрани между 400 кандидати от в

59

до ГЕРБ

преди 2 години

Работа , работа , работа ,... образовайте се , образовайте се , образовайте се , после работете !

58

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

С ГЕРБ сагата е приключена , остават наказанията за тях !