351

до 401

преди 2 години

И като някой получи тежки странни ефекти от тия бъркочи за теб проблем ли ще е? Едва ли. И кой е егоист при положение, че целият ти коментар е пълен с " за мен е проблем". Как ви фукционират примитивните ваксърски мозъци на никого май не е ясно.

350

Анонимен

преди 2 години

Абе как не спряхте бе с тая пландемия😡

349

Койчо

преди 2 години

Реален случай с приятел в Дъблин /46 г/Април ми звъня и ме пита за мнението ми за ваксата и дали съм запознат с КАКВА е по-добре. Знаейки, че е от "вярващите" - просто му намекнах за реалното ми мнение и го посъветвах да изчака поне година, преди да се набоде. Не послуша...В края на Май след 1 доза на Файзер му става лошо на 2я ден. На 4-я е в кома, а след 3 дни...Цитокинната буря...

348

До 401

преди 2 години

Всъщност всеки носи отговорност за собственото си здраве но когато заради нечии решения мен ме затварят в къщи и ме ограничават от пътуване и социален живот за мен е проблем. Когато заради това че не искаш да се ваксинираш моите деца не могат да ходят на градина и училище съответно аз на работа за мен е проблем. Когато аз търпя финансови загуби заради теб за мен е проблем. Ей това е уважаеми егоисти.

347

1-н

преди 2 години

Ставай, сдавай и се уволнявай.Най големите мошеници крякат най-силноКой не му изнася да се изнася

346

До 389

преди 2 години

Сбъркана ти е логиката. Не трябва да е "който иска, да се разболява", а "който иска, да се ваксинира". След като си ваксиниран, не би трябвало да те интересува кой, кога и къде щял да се разболее. Ти си предпазен, сам си избрал. Защо налагаш собствения си избор и на мен?!?

345

Анонимен

преди 2 години

На който му харесва фашизма в другите страни, да си ходи в другите страни. Тука мекерета не ни трябват.

344

Анонимен

преди 2 години

Тез имаха възможност да съставят правителство и да управляват както намерят за добре обаче не им достигна желание и капацитет сега тръгнали да говорят кое как трябвало да стане. Ми що не го направихте бе господа народа ви даде тая възможност вие всъщност показахте че не искате да рабптите и да носите отговорност за решенията си а само да джафкате опозиционно вечно недоволно в ъгъла

343

Анонимен

преди 2 години

За коронавируса ,ваксинация,мерки срещу вируса да говорят само лекари, политиците да мълчат и изпълняват указанията на лекарите.

342

Анонимен

преди 2 години

Значи в другите страни може крути мерки,а у нас не?Това не е ли популизъм,за да се харесаме на някои хора?

341

Анонимен

преди 2 години

На итн мястото не е в парламента

340

Анонимен

преди 2 години

Още като малки деца всички са ни боднали с някакви ваксини.А сега голям проблем с ваксините срещу Ковид.Медийно зомбиране.

339

Слави е лъжец

преди 2 години

Искаше да ви сложи Велислава Петрова за министтр на здравеопазването, после искаше да я закачи на образованоето, за да боде децата. Тя работи в Гави - ваксинационния алианц, на който Кил Гейтс даде 3 милиарда долара. Толкова за принципите на чалгаря. И Кацаров като помириса власт, забрави липно мнение. Явно плащат добре.

338

Анонимен

преди 2 години

Ковида е начин да се прецака малкия и средния бизнес по света и да се ограничи финансовата независимост на предприемачите. Всичко останало-щамове, ваксини и т. н. е за отвличане на вниманието...Относно смъртните случаи, винаги е имало такива и не ковида е причина, а други здравословни проблеми...

337

Анонимен

преди 2 години

Тия на всяко гърне мирудия ,Ами то е ясно като бял ден,Кацаров се чуди кво да прави с измисления вирус ,явно еврогейския съюз натискат ,но като гледам ромовете по Слънчев Бряг как спазват мерки едвали да изкарат че имало много болни ,освен по техния измислен портал който всеки ден лъжат )

336

Анонимен

преди 2 години

Има такива некадърници пак се оакаха

335

О хо хо

преди 2 години

ТО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НА РАДЕВ, А ИТН ИЗДИГАТ И ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ!!! ЗНАЧИ ИТН ХЕМ СА ЗА РАДЕВ, ХЕМ СА ПРОТИВ НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ И РЕШЕНИЯТА ИМ!?!!!

334

Анонимен

преди 2 години

Виж ти, итн са антиваксъри

333

Анонимен

преди 2 години

Какво пищят всеки, който не иска да се ваксинира, а му трябва сертификат си е извадил.

332

Анонимен

преди 2 години

Вместо да зове да каже истината за всксините