50

Щерю

преди 2 години

Секс, наркотици и рокендрол с Калашници...

49

...

преди 2 години

Афганистанците не ИСКАТ демокрация. Ако искаха нямаше 300 000 войници да хвърлят пушктие и да приветстват талибаните! Това че има около 5% които не искат талибаните не е проблем на света. Афганистан да разрешава проблемите на Афганистан. Ние да не взимаме никакви имигранти. А жените в Афганистан да се борят за проблемите на жените в Афганистан. Никой не им е длъжен.

48

Анонимен

преди 2 години

Ейй, доживях да прочета, че и мъже се страхували за бъдещето на своите съпруги и малки момиченца? Еми, като се страхуват, да ги защитават, защо бягат? Левски, Ботев и други родолюбци да си бяха взели и те чантичките и да си тръгнат, тогава какво щеше да стане? Царе като Симеон и Калоян и те да бяха хукнали презглава, а? Поробвани народи като нашия все на готово ли сме чакали, а? Всяка свобода е с кръв и пот извоювана!!!

47

Elka

преди 2 години

Това е голямата "демокpация",налагана от САЩ,С и НАТО. Върнаха ги във ФЕОДАЛИЗМА. В Либия,Египет,Ирак,Сирия...какво се промени-обраха им природните богатства. И ние,българите,като членове на НАТО,налагаме на другите народи и страни "демокpация",която липсва и в нашата страна.

46

Мунчо

преди 2 години

Досега къде дрема бе моме, и колко години дрема бе моме ?

45

Анонимен

преди 2 години

Длъжни ли сме да се чувстваме виновни за живота в Афганистан? И престанете медиите с тези жалостиви излияния! Да се борят за правата си, неграмотниците! Да им разкажем ние какъв е животът ни в мирно време? Дали ще се трогнат?

44

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Не би трябвало да си заравяме главата в пясъка и да казваме, че това не ни интересува. Когато пожарът гори в съседите, може скоро да заинтересува и нас.Съгласен съм, че това е "странна" държава с ориенталски порядки, които са неразбираеми за нас, но все пак там живеят хора.

43

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Животът в Афганистан е такъв,какъвто са си го направили афганистанците. Точно ми е все тая какъв и животът в тая перверзна и садистка кочunа.

42

голямата игра

преди 2 години

До Рушофилски тролАфганистан има проблеми откакто цар Петър му потрябва пристанище дето не замръзва през зимата а англичаните не искаха да го допуснат руския излаз надолу... Така наречената "Голяма Игра"... Нищо ново под слънцето от столетия... Държавите нямат приятели а имат интереси... и по-малките държави са пионки в игрите на голямите държави...

41

Анонимен

преди 2 години

Чалматите талибани не са *завладявали* нищо, нясажии...памперса им подари не само Кабул, ами и половината Афганистан. От прословутата либерастична прос тотия и некадърност.

40

Мунчо

преди 2 години

... и тук се разревах, и вече веднага искам 4 000 000 афганистански бежанци в България!

39

Живот

преди 2 години

До гаи *** 47.какви коли какви пет лева на никомо неса нужни коли вече само *** се движат с коли.има каруци има коне има тритинетки има метро автобис.трябва да ги забранът от производство колите защото заради. тях стана глобално затопляне.двама човека гладуват некъв ром да кара ескласа.не на колите и съд за техните производители.зелена зделка и зелен преход.

38

Жалко

преди 2 години

Никои в българия не говори за трета ваксина.хората са масово болни и кашлят по автобуси и спирки настъпва пета вълна четвъртата я пропуснахме.да ни обясняват как живеят авганистанците.пълен провал ваксаниционен.напускаха хората по заведенията алчните кръчмари и хотелиери да не фалират.за сметка на живота и здравето.поставиха парите на 1 място.българите отново се вързаха на престъпниците.за границата да не говорим

37

Анонимен

преди 2 години

Със сигорност е много зле ако им вярвате на тези.

36

Анонимен

преди 2 години

СТИГА !

35

Гай Баньо

преди 2 години

И мен какво ме интересува как се живеело в Афганистан?Във всяко село има струг и правят калашници,но няма да се хванат да правят части за коли например.Мързеливо и примитивно племе са тия,а както всички знаем същите са в Африка и целият арабски свят.Въобще не ме интересува как ги били тормозили или убивали.И тук убиват пенсионерите,които са работили по 40нгодини с малките им пенсии,но никой не пищи за тях.Аллах да слиза,че да им помага.

34

Афган

преди 2 години

Казвате, че сме зверове.. Гнусни лъжци сте...По големи зверове от комунистите и технитеотрочета няма.

33

Една

преди 2 години

Тия жени хубаво се оплакват, ама да не забравят, че бащите които са ги отглеждали от парче месо и братята с които са отраснал са част от масата хора които ги репресират и подкрепят насилието върху тях, маскирано като религия на "мира". Е, ние кво да направим, като изповядват религия в която бащата създава дете, което след 18 години гледане и хранене, накрая да го убие с камъни, за да може се хареса на обществото? Мм? Ние кво да напрайм питам?

32

Анонимен

преди 2 години

Ту лупа от Банки нещо не смее да вземе итношение пл казуса.

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Рушофилски *** СССР беше в Афганистан и се разпадна! САЩ и ЕС също бяха в Афганистан и .......Найс А ?