34

Анонимен

преди 2 години

Как какви родители, такива дето щом детето им прогледне и му бутат екран в ръцете.

33

Чичо

преди 2 години

И аз ползвам точета, но те не са магнитни и са доста по-големи - за сексуално задоволяване са и се пъхат във Входа.

32

нямам думи

преди 2 години

антиваксърите твърдят че топчето лекува ковид и затова ги гълтат, отделно се мажат с грес която също ги предпазвала от болести и магии

31

Анонимен

преди 2 години

Хиполенд призовават родителите да не купуват, защо просто не спрете да ги продавате?

30

Анонимен

преди 2 години

Не само магнитите, целия ТикТок трябва да е забранен ако си под 16! Защото днес са магнитите, утре ще е друга глупост.

29

Анонимен

преди 2 години

Нито ТикТок, нито топчетата са проблемът, а слабоумието на малките, и фактът че им се дава смартфон с пълен достъп навсякъде на 6 години!

28

Анонимен

преди 2 години

крепосни сеУяни, вързани за "потъващия кораб", то направо гемия, а вий сте собственост на феодала, вкл и децата ви. Няма да мръднете от територията. Не се притеснявайте за мен и за места където не вие мястото! Нямате право да живеете сред цивилизация! и едва ли ще ви пуснат да живеете извън резервата ви.

27

Анонимен

преди 2 години

за слабоумните ТикТок е голям проблем. Родителите като нямат контрол така ще става. Изтриват арр-а и готово. Проблема е решен.

26

Анонимен

преди 2 години

Тик Ток е най- простата световна мрежа, поради което оня ден надмина броя на скачванията на Фейсбук. В няколко страни вече бе забранена и е крайно време да бъзе забранена и у нас. Що се отнася до въпросните топчета те са китайски и в Русия доста деца им правиха подобни операции, след което те бяха забранени за продажба в страната.

25

Анонимен

преди 2 години

Тез австралийските психиатрии са по-зле и от тука. На тоз пак са му дали интернет, а нашите даже не знаят, че има таквоз нящу.

24

Анонимен

преди 2 години

В социалните мрежи липсва всякакъв контрол на каченото съдържание. Много хора се утрепаха сами с една единствена цел да са известни в социалките. Ама и като им е толкова акъла, така ще е.

23

Анонимен

преди 2 години

Отделно, че в Тик-ток върви потресаващо агресивна джeндъp пропаганда! Буквално ако някой не е съгласен с "новото нормално" бива обиждан по най-груб начин, отхвърлен и смачкан... И колко му е на едно хлапе, което иска да е част от стадото, да му се промие мозъчето и да приеме всичко...

22

отАавстралияСидней

преди 2 години

до 19, а не, говоря за крепосните сеУяни вързаи за месния феодал на които им е забранено да напускат гемията. Хаха трагедия пълна

21

Анонимен

преди 2 години

До 19 "А за 6 годишно дете едва ли можеш да говориш, че не е достатъчно интелигентно." Абе за 6 годишното си прав, ама определено интелигентността на родителите е под въпрос...

20

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ама и родителите са глупави като щерка им (дано се оправи детето). Призовавали да не се купуват магнитни топчета, т.е. лекуваме симптомите, а не болестта - ТИК ТОК. След такъв инцидент всеки нормален родител ще вземе таблета и смартфона на детето си до навършване на 18г. вместо да им забранява топчета.Те ако искат може и с пръст да се нагълтат нали.Да забраним и почвата значи.Имаше такава "игра" Син Кит преди години- бая деца се самоубиха.

19

Сата НАТО

преди 2 години

ТикТок е най-голямата глупост и си е направо диверсия срещу здравия разум.

18

Анонимен

преди 2 години

До отАвстралияСиднейИмаш предвид за напускащите кораба плъхове ли? Прав си!А за 6 годишно дете едва ли можеш да говориш, че не е достатъчно интелигентно.

17

Анонимен

преди 2 години

На това трябва да му спрат Тик-тока! Изобщо Тик-ток е много вредна социална мрежа! До към 8-9г. спокойно могат да се утрепят, а после пък момиченцата се кълчат в едни предизвикателства уж да танцуват, ама тия танци са само за радост на извратеняците! Никой нормален родител няма да си остави детето да се занимава с Тик-ток!

16

Анонимен

преди 2 години

Как можа да каже, че нещо различно от КОВИД може да е опасно. С едно поглъщане - 14 перфорации. Сега ще го отлъчат от бялата организация и ще му лепнат прозвище Мангъров 2.

15

Тъпотии

преди 2 години

По едно време се предизвикваха и капсули перилен препарат да ядат. Да спрем и тях от продажба.