27

Анонимен

преди 2 години

2 г. прилагат какво ли не, затвориха света, дезинфекцират навсякъде, ваксинират и нищо. В цял свят се увеличават новозаразените, значи има нещо гнило.

26

Анонимен

преди 2 години

Чудно какви ли са данните в тези страни с 2% ваксинирани?

25

Бааа

преди 2 години

закъснели сте. Лакомите евреи бързаха да се бучат сакън да не се прекарат, ама си бият главите у стената и пълнят болниците.

24

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм вярвал,че Сумия казва истината.

23

Челеби

преди 2 години

Оппаааа, ко стана веееее ?!

22

До Издавам тайната

преди 2 години

Ами тя измамата им се разпада от доста време. Ама това не ги спира с високо вдигнати глави да си бръщолевят глупости и да налагат ограничения. Както и да поставят началото на ново разделение в населението... Да налагат дискриминация на неваксинираните.И, ако в държавите с високи покритие на ваксинирани, "вирусчето" се разпространявали само сред малки групи от неваксинирани, които нне спазват мерките, то как ще обясним Израел? Въпросът вече е как да противодействаме и спрем тази лудост.

21

Анонимен

преди 2 години

Изтриха ми коментара за данните за Англия, които показват, че половината заразени са ваксинирани.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали такъв е вица - някакъв доктор изписва хапчета, после пита пациента след една седмица как се чувства. Пациента казва, че сега е много по-зле. Докторът - "Удвояваме дозата". Та така и с неработещите им ваксини - и третата им като се провали ще кажат - е, ама четвъртата вече ще проработи, вервайте ми.

19

Анонимен

преди 2 години

Да поясня. Не само бустерна доза не е необходима, а и първа и втора доза също, както се видя от държавите, където има голям процент ваксинирани, но самоинициативно решиха да им дават трета доза, доказвайки, че предните две са неефективни.

18

Анонимен

преди 2 години

Много е страшно, ако не се ваксинираме - сички ше измрем. И ето, от 2019-та насам нещо не сме измрели всички. Даже сме измирали повече по други причини... И те тук става ясно че няма особен смисъл от ваксина, която я работи, я не работи...

17

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Голямата игра сега е да се преваксат максимален брой жертви с поне една доза. Защото ако в една държава са неваксинирани половината от населението, и се окаже че имат еднакъв резултат с "ваксинираните", да не говорим пък ако се окаже че "ваксинираните" боледуват повече и по-лошо, цялата измама рискува да се разпадне, каквато и мощна подкрепа да има от подкупни лекари и продажните медии. Затова важното е да се боцкат мнозина, пък трета доза - то е ясно че ще има, точни преди четвъртата.

16

Анонимен

преди 2 години

"Вариантът Делта се разпространява по-бързо от "колективната реакция" срещу него на здравните власти"... Така е. Ние също изпуснахме да реагираме, сега не ми се мисли, докъде ще се стигне в близките седмици. Който разчита на някакви мерки след влизане в червена, тъмночервена или неизмислени още зони, да си спомни миналата година. Тогава никакви мерки не спираха нищо, защото ги взимаха вече по време на "платото", когато случаите и без тях бяха готови да тръгнат надолу.

15

Анонимен

преди 2 години

И кой сега е платил на СЗО да се противопостави на "фармацевтичната мафия" и да им бърка в джоба - 2 дози вместо три? Това е повече от 30% загуба. Как са им позволили да спъват процеса?

14

Анонимен

преди 2 години

Как бързо ми изтрихте коментара за г-жа Маргарет Чан и колегите й и свинския грип. Какво беше... че обявената пандемия е фалшива и 5 съветници на СЗО получават 7 милиарда от фармацевтичните компании...

13

В.Узунов

преди 2 години

До БауА дано та да ползваме повече привилегии и соц.услуги.

12

Селяндур с джип

преди 2 години

Преди малко един напълно ваксиниран колега се оплака, че вчера е получил силни болки в сърдечната област и почти припаднал. Изследванията му показали, че му няма нищо. Дали...

11

Бay

преди 2 години

антиваксъра освен, че не иска да се ваксинира, не иска и другите да го правят. :D Успокойте се, нали ще умрем след 5 години? :D

10

до

преди 2 години

Кой чакаш да ти каже, бе ***? Кораба-майка ли?

9

отлага се защото

преди 2 години

Това е защото ще има поголовен мор,а мнозинството по света и у нас не е бъгнато.

8

нетърпелив

преди 2 години

Може ли да превъртим напред до момента, когато ще кажете, че е необходима, а ние да ви откажем и да ви кажем какво да правите с ваксините?