33

Гост

преди 2 години

До избирате Надявам се да не са първи гдрб

32

избирател

преди 2 години

До 1На следващите избори ГЕРБ е ПЪРВИ.

31

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

... И АЗ БЕХ МЛАД И КРАСИВ ПРЕДИ 10-годинки......34!!!/...ама , мама и тато работеха за мене и ме хранеха , като бибе у джеб...../

30

1

преди 2 години

До Анонимен-28,да ,преди герб ел тока беше 1 стотинка за киловат,хляб добруджа 0.26лв,Стара загора 0.34лв.1кг Горнооряховски суджук 6.50лв.1кг.Смядовска луканка 6.50лв. филе "Елена" 8лв.за кг.кубик вода 0.20лв.още да ти изреждам ли,бензин А86-о.18лвлитър,А-95 о.22лв.за литър газьол 0.085 за литър.

29

Инженерка:

преди 2 години

няма друга възможност- нови избори може и заедно с президентските

28

Анонимен

преди 2 години

До анонимен ....Моля, моля, комунистите взеха властта в условия на съветска окупация на страната. От 1944 г до 1948 г официално издържаме окупационен съветски корпус вариращ от 650 000 до 800 000 души.Това е време в които имаме два пъти избори за НС и един референдум.Не диментни бабички а жесток терор ги е довел на власт.

27

Инженерка:

преди 2 години

САМО ГЕРБ И ИТН СЕ ДЪРЖАТ АДЕКВАТНО, РЕАЛНО, А МАНИПУЛАТОРИТЕ НА ХРИСТО И МАЯ НЕ СПИРАТ ДА БЪЛВАТ ЛЪЖИ

26

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте се плюли! Едните били чалгари, другите ***, третите не знаят на кой свят се намират! Несистемните партии на практика, показаха че са нефелни и по-далеч от личното си политическо его не могат да стигнат! Оказва се за съжаление, че системните партии ГЕРБ, БСП и ДПС са много над нивото над т.н. протестни партии! До тук слушахме само нападки, обвинения и нищо, за управлението на държавата! За съдбата на народа! Да отиваме на избори! Но този път ще ви гоним с камъни!

25

Без изненади!

преди 2 години

Фигурантът, на когото и да връчи мандата, чалгарите и метежниците неминуемо ще завлекат България в блатото, защото червените крадци не могат да управляват държавата, те могат единствено да крадат.Никога не се надявам на отрепките на комунизма, вече 32 години ни ограбват.

24

Анонимен

преди 2 години

Цените хвърчат нагоре,а нашите ,,избраници,, вместо да актуализират бюджета и поне малко да вдигнат доходите на хората,те са се хванали за гушите,кой пръв да се докопа до тлъстата брюкселска баница.

23

Анонимен

преди 2 години

Искат, защото знаят че на следващите избори са аут

22

Истината

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ,пък каквото ще да става.

21

Реалист

преди 2 години

Ясно е, че няма по-лошо от управление на ГЕРБ. Въпросът е дали мутрите с малка част от откраднатите милиарди, не да купили ИТН и те затова да се държат така неадекватно. Само мутрите имат пари за трета изборна кампания, откраднатите милиарди няма да свършат, докато останалите партии изнемогват финансово.

20

Анонимен

преди 2 години

Ще си ги мерят още веднъж,ама пак ние ще го отнесем.

19

1

преди 2 години

Ето проекторезултатите от 17.10.2021 г. ИТН-73 депутати,герб-сдс-иван костов -48 дупетата, бсп-40 депутата, дпс -40 депутата,дб-христо министер на правосъдието при бойко-20 дупетата, мая манолова и мутри вън-19депутата.

18

И БГ.Лъжците идват

преди 2 години

Лъжите и манипулациите от тези отпеп-ки продължават ! ДОКОГА ???

17

реалист

преди 2 години

На Слави некадърниците не знаят, не могат, много искат, но не им стиска .Тълпата клоуни, избрани от феновете си, разиграват обичайните си циркови номера, без да съзнават, че вече се изтъркаха и остават не само без фенове, ами и без публика.

16

Прожектор

преди 2 години

Калинките на ГЕРБ, макар и невъзможни, са поне желателни. Докато търтеите на ИТН са и нежелателни и невъзможни.

15

Анонимен

преди 2 години

Че ако 1-та и 2-та полит. сили са в опозиция, какъв е смисълът на този кабинет и каква представителност ще има той...Тези за които е важно да има кабинет, да си изнесат цирка някъде другаде, че клоуните им след като разсмяха българите ще почват и да ги разплакват...а иначе кабинета е нужен най-вече на един фигурант който се моли да избегне избори 2 в 1, че това ще му обърка сметките, важен е и за тези с 5-те и 10-те %, че на времето едни такива станаха първи но под дулата на съвеЦките танкове...

14

Анонимен

преди 2 години

Тоз е същия Христо- без ден юридически стаж и някакво смислено постижение. Добро момче, ама защо застава пред камерите и се пули е загадка.