26

Анонимен

преди 2 години

Децата на капиталистите бизнесмени от хотелиерският бизнес унищожават дюните, както родителите им. Пратили са ги да унищожават дюните за нов хотел на брега на морето.

25

Анонимен

преди 2 години

Елементарно е да бъдат открити и съдени! Не искат, защото са децата на потомствените комунисти и техните слуги

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30И до като пият кафето да напишат протокол!И след този тежък труд да отидат някъде да си починат!

23

Анонимен

преди 2 години

Прав е началникът- за много хора това че ще нарушат някакво правило е повод за гордост и мандолината им пораства с два до 5 санта,

22

Анонимен

преди 2 години

А полицията какво прави през цялото време? Дреме и чака да й дойде сигнал. А защо не обикалят превантивно - особено сега през лятото могат да открият някакви нови временни пунктове на полицията близо до плажовете и там, където е имало сигнали за нарушения? Ама защо да си отварят допълнително работа - най-добре е да дойдат на сутринта, след като е имало сигнал и да кажат, че не са установили нищо. И да ходят да си допият кафето.

21

Българин

преди 2 години

А хотелът на плажа извинете подпорната стена , спомага за запазването на пясъка и дюните ли!

20

Анонимен

преди 2 години

Като ги надуши Рашков ще им опука по една дамаджана в гумите и ще ги пуска да броят пясъка на дюните за време.

19

Анонимен

преди 2 години

И отново целия град знае... а ПОЛИЦИЯТА НЕ? Оня ден даваха по ТВ един от морска администрация,че нямало подавани сигнали ,за джетове и за това неможели да ги хванат.Алоо вие майтап ли си правите вече с нас ? Ти за какво си наработа,че аз щи подавам сигнали по цял ден ? Подавайте оставки, като неможе да ви вършите работа... на борсата. Женчовции

18

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, мaфията взе власта в България и...

17

Анонимен

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ НАРОД

16

Държава няма

преди 2 години

До толкова, доколкото я има работи само за мутрите.

15

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е трудно да се поставят скрити камери? Те не отиват да орат пясъка за 5 минути. Вероятно над половин час се въртят като пумпали. Не разбирам какво е усещането да ореш пясъка нощем. Може би качват момичета и се правят на мъже. като няма с друго какво-правят се на интересни с АТВ-то. Толкова ли е трудно да се види какви атв-та има в България и по гумите да ги хванат? Или са децата на висшестоящи в държавата и се правят, че не ги знаят кои са?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - Полицаите не са чиновници! Ако не правят това, за което са станали полицаи - значи са мърльовци!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Надупчете им гумите )))

12

до 17

преди 2 години

Полицаят от Сен Тропе :D :D :D чакат.

11

Активист на БСП

преди 2 години

А родната полиция чий го държи???

10

До 11

преди 2 години

Да добавя, и по правило слушат чалга.

9

до 9

преди 2 години

Хубаво споменавате за манталитета. Но да отворим дума както се казва и за манталитета на нарушителите и на престъпниците. Защото всичко идва от там. От манталитета на хората с много лесно направени пари. Те си плащат и продължават да рушат. Така е откакто се помня. Няма значение какво е правителството или кой е мандатоносител. От едно време си е така.Манталитета или философията на живота им стига до там: "Вижте ми АТВ-то. Аз съм голямата работа. Никой не може да ми каже копче."Обичайно са мутри.

8

до №9

преди 2 години

Нали разбирате, че без заповед на шефа няма как да тръгнат полицаите своеволно да хващат престъпниците? Няма общо нито служебното правителство, нито редовно правителство. Не е политически проблема. Проблема е в народопсихологията на хората. Няма съзнание и оттам идват престъпленията. Не може да тръгне да руши плажа и да се усеща ненаказан ако има самосъзнание. Всичко е от хората. От културата на хората.От това, че знае как ще плати някъде и ще получи имената на подалите сигнал.Народопсихология е

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Полицията си остана на същото ниво както преди служебното правителство, смените по върховете на МВР не промениха манталитета на полицията. Ха, ме можели да установят АТВ та - смешно. Ми по малките градчета и по селата пиянките пак си продължават да пият и карат колите, наркоманетото по цела нощ крещят и вият като вълци.