52

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. .................................................................. А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

51

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

50

ИЗБОРИ , ИЗБОРИ, БЕ.

преди 2 години

НЕМА ЛАБАВО---ИЗБОРИ ДО ДУПКА.....КОЙТО ПАДНЕ В НЕЯ , ГУБИ---ОСТАНАЛИТЕ ШЕ СПЕЧЕЛЯТ!!!!!!!ХА,ХА,ХААААА.......ТАЯ ИГРИЧКА ПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА!!!

49

1950

преди 2 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАКВО ЩЕ Я ПРАВИМ -ИВЧЕО МИТРЕВА ЩЕ СЕ ЧЕКНЕ ЛИ ОЩЕ ОТ ТРИБУНАТА !!!! АААААА??? НАЛИ Е В ОПОЗИЦИЯ ЧАЛГАРКАТА!!!!!

48

интелектуално слаби

преди 2 години

ИНТ не са искали никога да управляват, защото не могат, нямат кадри. Управлението на страната е сложно интелектуално упражнение, което не е по силите на чалгарите. Те нарочно протакат, разиграват цяла България. Но те нямат вина, правят това, което могат. Виновни са избирателите, миячи на чинии и зад.ни.ци в чужбина. Уважаеми избиратели чалгари, вече сте в опозиция, харесва ли ви? това ли искахте? На следващете избори пак за тях гласувайте.

47

ОПРЕДЕЛЕНО....

преди 2 години

....ИЗБОРИ ДО ДУПКА...ХАХАХААА....

46

Анонимен

преди 2 години

Те никога не са предполагали че ще спечелят затова се НААКАХА така. ТИПИЧНИТЕ ИЗОСТАНАЛИ И ОГРАНИЧЕНИ БЪЛГАРИ. Гледат само кокала.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не лъжи, ти нямаш приятели, защото злобата ти блика...Злобата не прощава: първо губиш приятелите, после семейството, накрая здравето и живота. Ти в коя фаза си?

44

Анонимен

преди 2 години

Славуцо...едно можеш - да правиш долнопробно и просташко шоу, не случайно беше първи шут на мутрите. От кога първата политическа сила в Парламента е опозиция? Цупенето, болезнените амбиции и нереалните очаквания не се наричат опозиция, а показват некадърност, безотговорност, неумение за работа, управление на държавата и справяне с кризите, за които ти и сценаристчета също сте виновни. А, дали в ИТН вече са само сценаристчетата и кукловода им? Къде е Славуца шута???

43

Анонимен

преди 2 години

наскоро се прибрах в бг, не съм гласувал и честно - не следих политическата атмосфера у нас. бегло знам, че тези от ИТН 2 пъти предлагаха министри и се бяха разбрали принципно за някакви неща и щеше да има правителство, но другите партии не успяха да вкарат свои хора и се скараха. та, явно тук доста хора следят ситуацията в детайли - бихте ли ми обяснили за какво предателство се говори, какво са направили или не са направили точно ИТН, че вече ги ругаят? обикновено ругаят партии след управление.

42

Гнусен ГЕРБераст

преди 2 години

Днеска някакъв ми вика: Ще се молите за Боко Тиквуна бил ми казал. Кара ме да върша грехове този екземпляр *** ГЕРБаво

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ... 44 ... След провала на ИТН ... Те си отиват в Левски Г ... Банкянският Толуп си отива в Централния софийски .. А държавата почва наново ... Това ще стане :)

40

Жалко

преди 2 години

И вие, станахте заложници на прищявките на един самовлюбен ***.....А народът имаше такива надежди.............

39

Жоро

преди 2 години

Баце Бойко без дума да каже ви показа какви алчни и безпринципни чакали сте.

38

AVGVSTVS

преди 2 години

Що не отиде *** с миризливите зелени чорапи да се срещне с Ердоган и да си поговорят как да се справят с бежанците, както правеше "лошия" Бойко? Истината е, че Ердоган дори по телефона няма да се занимава с дребни и злобни интри.ганти като нашето размахано юмруче.

37

Анонимен

преди 2 години

И колко секции,,ще се загубят,, в чужбина и ще донесат гласове. Егати новия морал. Пазаруват на едро. Не се шегуват.

36

Анонимен

преди 2 години

след провала на итн, надявам се Бойко да вземе едни 60% и да управлява напълно еднолично

35

Анонимен

преди 2 години

Трети избори са нищо повече от предходните на четвърти избори! Разликата ще е незначителна защото няма да промени картината в момента. А картината е улица без изход. Или, както се казва, т.ъпи но упорити!

34

Анонимен

преди 2 години

Клоуните се наредиха на софрата сграбчиха копана и не пушат.30г.извън страната ,почти забравили българския гласуваха бъдещето на децата ми и внуците ми.Моля,трябва нещо да се промени .

33

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани на членове на партии да коментират тук. Никой не се интересува от скапаните ви крадливи партии, нито от мечтите ви да крадете като дойдете на власт.