61

дядо йоцо гледа,

преди 2 години

Славчо е обвързан с Доган и хората му !....Разберете хора !...Той знае къде да се намърда,...където са парите,крадени !!!

60

Ana

преди 2 години

Доповръща ми се от вас - т.нар " Партии на протеста"- и играта ви война на Олигарси.... Така на избори до кога?? Резултатите ще са същите, само да не ви разочароват обаче. Защото нито една от Вас партии на протеста не се държа нормално. Гладни кучета! Удобно чистите имиджа на *** и сарай паша. Явно плащат дооста. Такова евтинджозно шоу не съм гледала.

59

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

58

Малко за политика

преди 2 години

До е как: "да къдрува" (т.е. да си къдри брадата или да "кадрува" т.е. да назначава той ? Оправи си правописа за да не ставаш смешен. А това, че ДБ не бяха съгласни с някои от предложените министри е нещо, на което те имат право, ако се очаква от тях подкрепа. Как да подкрепиш някого, който очевидно няма нито образование, нито стаж за тази длъжност. Но ДБ свои хора все пак не предлагаха. На Слави и сценаристите му им липсва елементарна политическа култура. "Щом не сте съгласни сте предатели".

57

След Гешев идве...

преди 2 години

знаете кое идва след Гешев, явно е време вече !!!

56

е как

преди 2 години

е как не искате, нали стана ясно че брадатия ви вожд реве да къдрува и извива ръцете на ИТН. За това ИТН се отказаха от преговори, видяха, че сами няма да могат да направят кабинет. А Мая вика - излъжете го Христо Иванов да тръгне работата, па после не го евавайте. Егати и мисленето, егати и манталитета. Май единствените читави и честни до сега са ИТН...

55

Инженерка:

преди 2 години

УНИЩОЖАВАТ СЛАВИ НАБЕДЕНИТЕ ЗА ПРОТЕСТЪРИ ХОРАТА НА ХРИСТО И МАЯ- ТЕ СА МАНИПУЛАТОРИ- НЕ ГИ ДОПУСКАИТЕ В ПАРЛАМЕНТА

54

Анонимен

преди 2 години

За Слави - Ивайло всичко е ШОУ . АМА този път Шоуто не стана . Трябваше да с е куалираш с ГЕРБ със следизборното обещание за край на беззаконието . Би било бетониране на властта .

53

Анонимен

преди 2 години

Да бе да- не искали постове. Искаха да управляват, ама имат само 30 депутата. На следващите избори, я имат 20, я не.Ползват Слави като ракета носител за властта. Само дето този резултат ще им е най-големия. Оттук нататък само ще има пада. Просто толкова си могат.

52

Мнение

преди 2 години

От ДБ освен, че много си повярвахя, но и мноого лъжат и се измятат. Помним нещо все пак от близкото минало

51

От ИТН

преди 2 години

Тия не могат да заспят ако не лъжат! Ристе ли не иска пост или Прокопиев е свил дългата си ръка. Слави предложи технократско правителство, но го отказаха, защото няма да могат да крадат

50

Анонимен

преди 2 години

До Ит.н.,ГЕРП, ДПС ??? Бойкикев, лъжли некадърнико, май по цяла нощ пишеш по форумите. Сън не те хваща, че дължиш милиони за реклама на олигарси и мутри...а те не прощават. Чакам, с нетърпение да видя кога и как .....

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55. Вярно е, че за Славуца българския народ не е суверен, а за Бойкикев суверен са Прокопиев, Маджо, Шорош, БХК, Америка за България и ДС. За Галевица пък е всеки платежоспособен-син, червен и с *** венци, но е дърт комунистически кадър със съвеЦка закалка. За Дончева и Хаджиотровата са обвиняемите мутри и олигарси...за Фигуранта суверен са всички, които създават и плащат за кризи, и му купят или осигурят нов мандат, опссс нов имунитет, милиарди и безконтролна конкуренция.

48

Бонев

преди 2 години

Аз мисля, че един от най-важните закони е Законът за лустрацията, не за бюджета. Ченгесарите трябва да бъдат изчегъртани, защото ако изчегъртаме само ГЕРБ, те ще си намерят друга партия, ако вече не са я превзели.... Това е истинското зло, което като легион от *** налита на всичко, което понечи да разтури властта им.Ченгесарите в този форум също трябва да бъдат изчегъртани.

47

Шопо

преди 2 години

Идва нов 9 септември !!! Вся власть комунистов !!! Венсеремос БКП!

46

Анонимен

преди 2 години

Да бе, и мармот завива шоколад.

45

Ангелов

преди 2 години

От къде го изровиха този "хамстер". Причина за криза в България, щели да бъдат САЩ и Европа, въглеродни емисии а не изборите през 3 месеца. ДБ са херувимчета и те просто очакват да получат 55% в някой от следващите избори. Те не желаят просто да участват във властта, те искат цялата власт. А дали имат този шанс? За сега имат 300 Хил. Дали могат да достигнат 3 Мил.? Не бих желал да видя този резултат за никоя от тези "протестни" драпащи яростно и злобно за власт партии.

44

Сосидж

преди 2 години

Тази тема не я ли минахме вече. Ристю иска арчета от баницата и тези парчета да са писарки на Прокопиев, подобно на Кирил Петков. Тази тема отдавна е приключена.

43

Анонимен

преди 2 години

Лъжат.

42

Анонимен

преди 2 години

в България никога не е имало друго освен реваншизъм ... всяка партия когато дойде на власт отрича предишните, окопава се и започва всичко отначало.